fbpx

Так а чого ти речі у шафу одразу складаєш? – запитує свекруха, – А випрасувати спочатку. Хороша господиня навіть шкарпетки прасує, знаєш?

Мій син одружився у 30 років. Вибором Павлика я була незадоволена. Живуть вони разом уже 5 років, але стосунки з невісткою так і не склалися. Нині поясню, у чому суть.

Якось син вирішив заїхати до мене на обід, бо був неподалік мого дому. Я дуже зраділа, бо після появи онуки він рідко бував у мене. Поки він роззувався, я помітила, що в нього шкарпетки з діркою. Дрібниця скажете? Так це завжди так!

Невже Тані не хочеться, щоб її чоловік виглядав охайно? Вона не прасує його речі, не оцінює їхній зовнішній вигляд, не виводить плями. Звичайно, я розумію, що вона сидить у декреті, і в неї повно турбот, але подібне відбувалося і до народження Дашуні. Я їй подарувала на Новий рік відпарювач, так вона його навіть із коробки не дістала.

Речі вона взагалі не прасує після прання. Закине все в пральну машину і все. Ось така господиня!

Натомість невістка встигає відзначитися у всіх соціальних мережах та виставити фото з розумною цитатою. Вона фотографує онуку у всіх ракурсах і робить із себе ідеальну маму. Олена заявила, що вона блогер-початківець, і скоро це їй приноситиме дохід. Які казки!

На чоловіка в неї часу немає, а на нісенітницю — будь ласка. Та й син мовчить, невже подобається так жити? Він як холостяк, тільки за дружини. Коли я вкотре побачила діряві шкарпетки, взяла та зателефонувала невістці. А у відповідь почула:

— Він не маленька дитина, щоб я стежила за його шкарпетками. Паші вже 35 років, він не може шкарпетки собі купити? Ні? Так візьміть та подаруйте йому набір. Я не його мама. У шлюбі ми партнери.

Я завжди від неї отримую суцільний негатив. Вважаю, що це не сім’я, де є така байдужість. Не знаю що робити. Сина постійно прошу знайти собі хорошу дружину. Вказую на недоліки невістки пояснюю що так бути не повинно. Надіюсь послухає.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page