fbpx

Так вони і жили – колишня дружина в новій сім’ї, а Дмитро – з дітьми. По неділях – парки, розваги та дитячі майданчики з мамою. А в будні – з батьком. Така крихка рівновага тривала кілька років, поки одного разу дружина не з’явилася на порозі своєї колишньої квартири у позаурочний час. Зізналася відразу: новий чоловік показав їй на двері

Через десять років сімейного життя Дмитро і уявити не міг, що їх з дружиною шлюб може скластися в один день, як картковий будиночок. Ні, він помічав якісь тривожні сигнали. Але повідомлення про те, що вона йде до іншого, стало для нього справжньою несподіванкою.

Всупереч прогнозам «бувалих», які обіцяють в таких випадках відбирання дітей, розподіл майна і виселення чоловіка на теплотрасу, жінка пішла без нічого. Свою частку в квартирі віддала дітям, двох підростаючих спадкоємців залишила з батьком, а з власності прихопила тільки свій автомобіль, і то за взаємною згодою сторін.

Так вони і жили – колишня дружина в новій сім’ї, а Дмитро – з дітьми. По неділях – парки, розваги та дитячі майданчики з мамою. А в будні – з батьком. Така крихка рівновага тривала кілька років, поки одного разу дружина не з’явилася на порозі своєї колишньої квартири у позаурочний час. Зізналася відразу: новий чоловік показав їй на двері. І вона при надії.

Дилема, яка постала перед колишнім чоловіком, була не з легких. З одного боку – колишню він довше п’яти хвилин і бачити не міг. Переживання через розлучення і через невірність ще жили в душі, а вже оселитися разом і зовсім стало б неправильно. З іншого – перед ним стояла матір його дітей, і її благополуччя і щастя було половиною їх благополуччя і щастя. Це чоловік прекрасно розумів, хоч і був досі сильно ображений.

У підсумку, вихід запропонувала сама невірна дружина. Справа в тому, що вони давно обговорювали можливість покупки нерухомості дітям. І гроші на це у чоловіка були відкладені. В результаті, швидко була придбана невелика квартира в кроковій доступності, яка в майбутньому перейде комусь з дітей. І дружина туди заселена за договором оренди. Прав на майно у неї при цьому не виникає, але жити є де. Цілком собі компроміс.

За старою звичкою колишній чоловік навіть з основними покупками їй допоміг – коляска, ліжечко. Щоб не чекати, коли вирішення питання з виплатами на дитя. Діти тепер тусуються то у мами, то у тата, і нейморіно раді.

Окремі особистості, звичайно, скажуть – олень. А як на мене – молодець чоловік, кращого виходу і придумати годі в цій ситуації. Психологічний комфорт дітей – він, знаєте, дорогого коштує…

Автор – Mорена Mорана.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page