fbpx

“Таке не можна робити”: Олексій Суханов розповів про те, як змінились його стосунки з батьками, які і досі проживають в росії

Олексій Суханов відомий в Україні телеведучий , який народився і до 2014 року проживав в росії, нещодавно розповів про те, як змінились його стосунки з батьками, які і досі живуть в росії.

За словами ведучого, після початку повномасштабної війни в Україні, стосунки з найріднішими змінились назавжди. Як сказав Олексій Суханов він для себе остаточно зрозумів, що із рідними людьми йому не по дорозі, адже кожен із них зробив свій вибір.

Цитуємо:

“Я нікого не звинувачую і, зокрема, своїх батьків. Таке не можна робити. Просто я визначився. І в нас різні дороги”.

Відповідні слова прозвучали під час його інтерв’ю для програми ЖВЛ.

Також ведучий зізнався, що мати Олексія,  вмовляла сина повернутися додому Однак Олексій Суханов дав категоричну відповідь:

“Мама на початку повномасштабного вторгнення зателефонувала і сказала: “Давай вже повертайся додому”. Я відповідаю: “Тобто? Мій дім тут. Може, ти досі цього не зрозуміла з 2014 року, але мій дім тут. І в мене немає іншого дому”.

Додамо, що Олексій Суханов є уродженцем міста Іваново.

У серпні 2014 року ведучий виїхав з Росії та звільнився із “РЕН ТВ”. Причиною такого рішення стала незгода з позицією каналу щодо війни на сході України та іншими подіями в країні.

07,10,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page