fbpx

Таку матусю я вперше побачила, якщо чесно. Досі не можу зрозуміти, звідки ж в людини скільки сил і витримки?

Якось у торговому центру я стала свідком однієї історія. Хлопчина, на вигляд років 6, сидить на підлозі і голосить: “Купи мені її!”. А чути його на весь поверх.

Навіть охоронець примчав знизу, бо подумав, що сталося щось. Насправді ж ось як усе було.

Мамочка зі своєю дитиною прийшли до іграшкового магазину, щоб купити подружці сина подарунок до Дня народження. Після того як подарунок обрали, зібралися йти на касу, але тут малюк помітив гарну машинку. Така сама є у хлопчика з його садка.

З цілком зрозумілих причин він її відразу ж захотів і собі. Тому вирішив досягти цього будь-якими способами. Але коли мати відмовилася її купувати, незважаючи на те, що він запевняв, нібито більше ніколи і нічого не попросить, син почав концерт.

Сівши прямо на підлогу, він голосив, наче сирена швидкої допомоги.

Після того як вони вийшли з магазину, мама спокійно присіла на лавочку і сказала наступні слова, які привели мене в захват.

– Як я зрозуміла, Андрію Сергійовичу, – каже вона йому, – Вашу поведінку можна пояснити таким чином: вам не дісталася бажана іграшка?

– Агаааа! — не переставав хникати хлопчик. Не розумію, звідки в нього стільки енергії.

— Ну тоді мені доведеться вам нагадати, що не далі як позавчора вам була куплена чергова машинка, після якої ви запевняли, що кілька місяців надалі просити нічого не станете!

– Ну Маааа! — не вгавала дитина.

– Взагалі я нікуди не поспішаю і можу спокійно дочекатися, поки концерт закінчиться. — після цих слів вона вийняла з сумки газету і почала її уважно вивчати.

Після того як дитина зрозуміла, що нічого не отримає, машинки йому не бачити, як своїх вух, хлопець надув губи і присів поряд на лавочку.

А матуся, яка здобула перемогу над своїм сином, сховала газету і взявши сина за руку, незворушно попрямувала до виходу з торговельного центру. Ось так! Я лиш позаздрила її олімпійській витримці і спокою.

Я воліла просто до магазину з дитиною не ходити, адже такі сцени у нас були не рідкістю і більше того, часто я виходила з сотою лялькою у кошику, замість того, що власне, хотіла придбати.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page