fbpx

Таки виїхав? Судячи з усього онук Софії Ротару виїхав з України. Подробиці

Судячи з усього онуку відомої української співачки Софії Ротару таки вдалося покинути Україну. Якщо вірити Instagram, Євдокименко наразі перебуває в Парижі.

Про те, що Євдокименко наразі перебуває за межами України свідчать його фотографії в Instagram. Так, у своєму блозі онук відомої співачки ділиться кадрами, на яких можна побачити вулиці Парижа та Ейфелеву вежу.

Але інформацією про те, як йому вдалося виїхати з України у період воєнного стану, Анатолій ділитись не став. Наразі відомо лише, що на початку повномасштабного вторгнення рф в нашу країну, онук та син Софії Ротару – Руслан Євдокименко – перебували на території Україні.

Хочемо нагадати, що 7 березня стало відомо про те, що на ділянці українсько-молдавського кордону в Могилів-Подільському було затримано групу з 9 осіб. Група чоловіків намагалася незаконно перетнути державний кордон України.

Саме в числі затриманих і був син Софії Ротару – Руслан Євдокименко, 1970 року народження, та онук співачки – Анатолій Євдокименко, 1994 року народження.

31,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page