X

Талановитий українець з маскою собаки став сeнсaцією на шоу America’s Got Talent

Талановитий українець з маскою собаки «розірвав» журі і глядацький зал на шоу America’s Got Talent

Яких тільки виступів не бачили журі за 13 сезонів телешоу America’s Got Talent. Але те, що показали хлопці з України, шокувало навіть досвідчених суддів. Те, що відбувалося на сцені навряд чи можна назвати танцем. Це було більше схоже на цілу виставу, створену грацією людини і надсучасними технологіями. Джерело

Коли на сцену вийшов хлопець у білому мішкуватому одязі, було важко зрозуміти, що він хоче показати своїм видом. А коли він одягнув маску, яка більше нагадує собачу морду, то глядачі занурилися в світ віртуальної реальності. Творця шоу, який здивував американських суддів, звуть Костянтин Томільченко, він відомий хореограф на Україні.

Читайте також: 20 несподіваних способів використання господарського мила. А ви, знали?

Навіть засновник і незмінний суддя конкурсу Саймон Коуелл був у захваті від побаченого. Продюсер за все своє життя бачив багато талановитих артистів з усього світу, але такого не бачив навіть він. Томільченку знадобилася допомога відразу двох команд професійних програмістів і режисера-постановника.

Незвичайний номер називався «Втеча». За сценарієм людина намагалася вибратися з віртуальної реальності, яка цілком поглинула її. Під час усієї дії він намагався втекти, долаючи незвичайні перешкоди. Але найцікавіше сталося під кінець. Коли Костянтин зняв шолом і глядачі подумали, що все закінчилося, його раптом знову затягла віртуальність.

Цей номер можна описувати скільки завгодно, але краще один раз його подивитися, щоб зрозуміти, чому так аплодували бувалі члени журі.

K Anna:
Related Post