fbpx

Талановитий українець з маскою собаки став сeнсaцією на шоу America’s Got Talent

Талановитий українець з маскою собаки «розірвав» журі і глядацький зал на шоу America’s Got Talent

Яких тільки виступів не бачили журі за 13 сезонів телешоу America’s Got Talent. Але те, що показали хлопці з України, шокувало навіть досвідчених суддів. Те, що відбувалося на сцені навряд чи можна назвати танцем. Це було більше схоже на цілу виставу, створену грацією людини і надсучасними технологіями. Джерело

Коли на сцену вийшов хлопець у білому мішкуватому одязі, було важко зрозуміти, що він хоче показати своїм видом. А коли він одягнув маску, яка більше нагадує собачу морду, то глядачі занурилися в світ віртуальної реальності. Творця шоу, який здивував американських суддів, звуть Костянтин Томільченко, він відомий хореограф на Україні.

Читайте також: 20 несподіваних способів використання господарського мила. А ви, знали?

Навіть засновник і незмінний суддя конкурсу Саймон Коуелл був у захваті від побаченого. Продюсер за все своє життя бачив багато талановитих артистів з усього світу, але такого не бачив навіть він. Томільченку знадобилася допомога відразу двох команд професійних програмістів і режисера-постановника.

Незвичайний номер називався «Втеча». За сценарієм людина намагалася вибратися з віртуальної реальності, яка цілком поглинула її. Під час усієї дії він намагався втекти, долаючи незвичайні перешкоди. Але найцікавіше сталося під кінець. Коли Костянтин зняв шолом і глядачі подумали, що все закінчилося, його раптом знову затягла віртуальність.

Цей номер можна описувати скільки завгодно, але краще один раз його подивитися, щоб зрозуміти, чому так аплодували бувалі члени журі.

https://www.youtube.com/watch?v=-2bvmM69A_g

You cannot copy content of this page