fbpx

Талановитий юнак із Тернопільщини пече торти такої краси, що шкода їх їсти, хочеться лише милуватися

Майбутній економіст-міжнародник Ростислав Козаченко, родом із Чорткова. Юнак переконаний, що дитячі враження народжують мрії, а наполеглива праця — найкращий результат, “Чортків. Сіті”.

Друзі кличуть хлопця — Росс. Йому майже 18. Він народився у Чорткові, разом із батьками жив там, поки відвідував садочок.

Зараз Ростислав — студент Львівського національного університету імені Івана Франка, вивчає міжнародну економіку.

Як повідомляє “Чортків. Сіті”, кулінарія — це не єдине хобі Росса. Ще він грає на гітарі, проектує різноманітні макети із залізничним транспортом, “керує” потягами, вивчає іноземні мови, грає у театрі.

“Однак кулінарія, все ж таки, займає перше місце у захопленнях”, — каже Ростислав. — “Історія моїх кондитерських виробів починається із улюбленого міста Чортків. Ще в дитинстві, будучи маленьким хлопчиком, завжди слухав настанови та поради мами, яка розповідала про західні пляцки. Перші кроки у кондитерстві я зробив завдяки нашій сусідці Лесі Іванівні Басістій. Саме її бісквіти та кексики зачарували мене та надихнули до творення чогось особливого”.

Читайте також: Талановита школярка з Івано-Франківська випікає неймовірної краси торти: “Повертаюся зі школи о сьомій вечора. Печу торти до третьої ночі”

Вчився випікати з різних кулінарних книг, прислухався до порад мами і хрещеної, а також із переглянутих відеороликів на youtube.

Перший пиріг на замовлення Ростислав спік у 8 класі. Солодку випічку створює для друзів, рідних і для всіх, хто робить замовлення. Його друзі дуже люблять, коли Ростислав приїжджає у гуртожиток і пече для них. З 6 по 11 клас займався кондитеркою часто і багато, а, ставши студентом, випікає рідше — коли випадає нагода.

Опубліковано 8 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page