fbpx

“Танці з зірками”: Микола Тищенко кинув виклик відомій співачці (відео)

У новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів і зірок-учасників в порівнянні з минулим роком.

Триває # танціззіркаміchallenge – естафета учасників нового сезону легендарного оновленого проекту «Танці з зірками», прем’єра якого відбудеться 26 серпня на телеканалі «1 + 1», пише Лайм

Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет грузинський красень Іраклі Макацарія , телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Беринчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер «Ліги сміху» Ігор Ласточкін , солістка групи «НеАнгели» Слава Камінська, актор Павло Вишняков , україно-болівійська співачка Michelle Andrade.

Читайте також: ЩАСЛИВІ ТРИМАЛИСЯ ЗА РУКИ: НАРЕЧЕНУ КЛИЧКО ПОМІТИЛИ В КОМПАНІЇ НЕЗНАЙОМЦЯ (ФОТО)

Сьогодні виклик # танціззіркаміchallenge від Michelle Andrade прийняв телеведучий і ресторатор Микола Тищенко.

На своїй сторінці в соціальній мережі Микола опублікував веселе відео, в якому погодився стати учасником проекту, а також кинув виклик співачці Златі Огневич.

У новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів і зірок-учасників в порівнянні з минулим роком. Вже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників і насолоджуватися їх запальними танцями на паркеті. Також стало відомо, що в якості танцюриста нового сезону «Танців з зірками» виступить фіналіст американських Dancing with the stars і номінант премії Emmy Дмитро Чаплін.

За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер «Голосу.Діти» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов.

You cannot copy content of this page