fbpx

“Тато, побачивши мене з вагою 38 кг – розплакався”: нова ведуча “Зважених та Щасливих” поділилася особистою історією про проблеми з вагою (відео)

Ведуча восьмого сезону реаліті “Зважені та Щасливі” на телеканалі СТБ Мирослава Ульянина вперше поділилася історією про проблеми з вагою, які раніше їй самій довелося пережити (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Особистий досвід телеведучої та експерта по здоровому харчуванню, за її словами, може допомогти учасникам проекту. Мирослава і зараз активно займається усуненням проблем з вагою, повідомила прес-служба СТБ, пише “Обозреватель”

Читайте також: У МУЗЕЇ МАДАМ ТЮССО ВСТАНОВИЛИ ВОСКОВІ ФІГУРИ МЕЛАНІЇ ТА ДОНАЛЬДА ТРАМПА (ФОТО)

Цього року проект “Зважені та Щасливі” вперше вирішив показати дві крайності з вагою і допомагати людям не тільки скидати зайві кілограми, а й набирати відсутні. Адже критично низька вага – така ж серйозна загроза для здоров’я, як ожиріння.

Відома українська блогер, що пропагує здоровий спосіб життя, Мирослава Ульяніна розповіла, що у неї самої були проблеми з вагою, але до початку проекту вона змінилася: і зовні, і внутрішньо. Ще у студентські роки Мирослава трохи погладшала і вирішила боротися з проблемою.

Через неправильний підхід до харчування, вона схудла до кpитично низької ваги. В кінці 2017 року Мирослава важила 38 кг, з якими вона прийшла на кастинг ведучої в “Зважені та щасливі”. За кілька місяців вона набрала 12 кг і продовжує активно займатися собою.

You cannot copy content of this page