fbpx

Таємний ключик до серця кожного зі знаків Зодіаку

Любов — прекрасне і дивовижне відчуття, особливо коли вона взаємна. Привернути увагу коханого чоловіка і знайти ключ до його серця нескладно: для цього всього лише необхідно дізнатися його Знак Зодіаку. Джерело

Коли ми закохуємося, то боїмося, що наші почуття будуть невзаємними. З точки зору психології жінки набагато довше і болісніше переживають нерозділене кохання, ніж чоловіки. Щоб уникнути цього, необхідно відразу ж знайти ключ до серця коханого. Щоб звернути на себе увагу чоловіка, для початку потрібно дізнатися його Знак Зодіаку.

Овен

Якщо Овнові дати цілі, то вони завжди досягають їх. По своїй натурі вони завойовники і люблять, коли все відбувається так, як вони хочуть. Їх партнерка, навпаки, повинна володіти легким характером. Її завдання — довести своєму коханому, що в парі домінує тільки він, а вона лише є його музою, яка надихає на нові вчинки. Щоб завоювати серце Овна, потрібно проявити слабкість, іноді навіть безпорадність. Якщо він запросивши вас на побачення, дозвольте йому самостійно вибрати місце і час. Ні в якому разі не проявляйте рішучість і впевненість і ніколи не сперечайтеся з ним, інакше спільного майбутнього вам не світить.

Читайте також: КІЛЬКА ЖИТТЄВО НЕОБХІДНИХ ПОРАД: ПРАВИЛА РУХУ І ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ В ОЖЕЛЕДИЦЮ

Телець

Ні для кого не секрет, що Тельці трохи ліниві. Вони не схильні до зради і зазвичай проводять все своє життя із однією-єдиною жінкою. Однак навіть врівноваженого Тільця може розсердити жінка, яка порушує порядок і гармонію в його будинку. Якщо ви хочете пов’язаність зв’язати своє життя з представником цього Знаку Зодіаку, то з перших зустрічей ви повинні проявити себе як хранительку вогнища. У спілкуванні з Тільцем демонструйте практичність і спокій. Не варто постійно натякати на бажання піти в дорогий ресторан: через деякий час після початку відносин краще проявити ініціативу і приготувати романтичну вечерю вдома. Не забудьте прикрасити стіл додатковими атрибутами, такими як свічки, квіти, гарні серветки.

Близнюки

Представники повітряної стихії уникають спілкування з дуже серйозними і зарозумілими людьми, тому що цінують легкість і простоту. Тому, якщо ви хочете завоювати серце Близнюків, ви повинні бути карнавал і легкою на підйом. Іноді у цього представника зодіакального кола виникають божевільні думки, і ви зможете підкорити його, якщо підтримаєте якусь нестандартну ідею. Якщо на першому побаченні ви захочете посидіти в якому-небудь тихому і затишному місці, то можете вважати, що ця зустріч була останньою. Крім того, Близнюки цінують свою свободу, тому ви повинні змиритися з тим, що іноді він захоче побути наодинці з собою або своїми друзями. Якщо союз з навіженим і волелюбною людиною не лякає вас, то сміливо приступайте до активних дій.

Рак

Якщо ви зумієте підкорити серце Раку, то будьте впевнені: ваш союз буде вічним. Представники цього Знака Зодіаку цінують домашній затишок. Рак-чоловік буде поступливим чоловіком і турботливим батьком, але тільки в тому випадку, якщо його дружина буде люблячою і господарської. З першої зустрічі ви повинні показати серйозність своїх намірів. Ваше завдання — довести Раку, що роман з ним не буде скороминущим, що в ньому ви бачите майбутнього чоловіка і батька своїх дітей. Романтичні прогулянки, розмови про спільне майбутнє, обійми — все це буквально розтопить його серце. Однак перш, ніж приступати до завоювання її серця, ви повинні є ятати, що Раки не люблять ревнивих жінок. Одна сцена ревнощів, і ви втратите назавжди.

Лев

Лев з народження відчуває себе королем, всі інші люди — піддані. Представник цього Знака Зодіаку ніколи не буде з жінкою, яка спробує залишити його в тіні. Тому ви завжди повинні захоплюватися своїм коханим, навіть якщо в його досягненнях немає нічого особливого. Щоб затвердити свою позицію в його життя, намагайтеся говорити йому компліменти як можна частіше. Ні в якому разі не запрошуйте Лева на побачення в дешевий ресторан, інакше всі ваші старання обернутися крахом. Якщо сам Лев — король, то його супутниця безсумнівно повинна бути королевою. Ви повинні виглядати так, щоб його друзі трохи заздрили йому. Станьте більш яскравою і помітною, і ви зможете підкорити серце Лева.

Діва

Діви не поспішають зв’язувати себе вузами шлюбу і можуть перебувати в пошуках півжиття. Однак якщо вони зустрінуть свою другу половинку, то до кінця днів будуть оточувати її любов’ю і турботою. Так як же завоювати серце Діви? Незважаючи на їх прагнення до ідеалу, закохати в себе чоловіка-Діву не складно. Досить показати, що тільки ви заслуговуєте місце поруч з ним. Ви повинні продемонструвати своє працьовитість, доглядати за собою і своїм здоров ” ям. Він обов’язково оцінить ваші старання і зрозуміє, що хоче провести все життя саме з вами. Однак відштовхнути чоловіка-Діву ще простіше, ніж привернути його увагу, особливо якщо ви переборщите з компліментами. Звичайно, ваш улюблений чоловік самий розумний, красивий і привабливий, але не потрібно без упину говорити йому про це. Така активність може насторожити його, що незабаром призведе до розставання.

Ваги

Найбільше в житті Ваги цінують спокій і затишок, і їм потрібна жінка, яка зможе створити в будинку бажану гармонію. Ваше завдання — показати коханому чоловікові, що ви не тільки спокійна і поступлива, але і самовпевнена. Якщо Овні воліють приймати всі важливі рішення самостійно, то Терези не люблять брати на себе такий тягар відповідальності. Іноді їм просто потрібна допомога і турбота коханої, і якщо ви хочете завоювати його серце, то не бійтеся виглядати в його очах більш потужною. Не соромтеся робити перший крок і призначати побачення і обов’язково говорите йому компліменти. Будь-який незначний знак уваги може відкрити вам шлях до серця кохана.

Скорпіон

Компліменти, обійми, поцілунки — все це ключі до серця вашого улюбленого чоловіка. Скорпіони люблять, коли жінка сама надає їм знаки уваги — це допомагає чоловікові відчути себе впевнено. У свою чергу, ваш коханий не буде стояти на місці, і спробує піддатися вашому зваблення. Однак Скорпіон може не зрозуміти ваших намірів і сприйме ваші залицяння як спробу завести швидкоплинний роман. Щоб закохати в себе Скорпіона, потрібно постійно дивувати його. Ви повинні постійно відкривати перед ним щось нове в собі і натякати, що це ще не межа ваших можливостей. Щоб він не занудьгував поруч з вами, іноді вам потрібно подражнити його своєю недоступністю. Не забувайте, що Скорпіон цінує у відносинах пристрасть, тому не потрібно тримати його в «сeксyальний голод» занадто довго, інакше він просто втратить до вас інтерес.

Стрілець

Стрільцям важливо, щоб ними захоплювалися, особливо це стосується близького оточення. Ви зможете завоювати його любов, тільки якщо завжди будете обожнювати його. Іноді його думки та ідеї будуть нудні й далекі від реальності, але навіть у цьому випадку ви повинні слухати його з цікавістю і задавати питання. Ваша правильність і приземлене мислення можуть відлякати кохана чоловіка, тому ви повинні прагнути до чогось нового. Деякі висловлювання чоловіка-Стрільця, можуть бути настільки безглуздими, що розлютять вас. Тому вам доведеться навчитися проявляти терпіння і миритися з тим, що ваш чоловік трохи відрізняється від інших. Критика і скандали моментально зруйнують ваші відносини.

Козеріг

Козероги відрізняються серйозністю і цілеспрямованістю. Кар’єр єра для них набагато важливіше любовних пригод, тому перебувати в пошуках своєї єдиної вони можуть дуже довго. Однак якщо докласти зусиль, то можна розтопити серце навіть самого холодного і суворого чоловіка. В першу чергу, не потрібно нав’язувати язувати йому про плани вашому спільному майбутньому, тим самим порушуючи звичний порядок життя. Навпаки, покажіть, що ви більше зацікавлені роботою, а сім’я і домашній затишок лише ваша маленька мрія. Не бійтеся розповідати Козерогові про своїх стараннях, а у важких ситуаціях просіть у нього заради. Ділова і успішна жінка захопить його набагато більше, ніж ніжна і романтична.

Водолій

По своїй натурі Водолії — винахідники. Їм подобається створювати щось нове і тім самим робити цей світ кращим. Крім того, представник цього Знака Зодіаку не любити обмежувати себе відносинами, вважаючи, що це марна трата часу. Але варто йому зустріти підходящу жінку, як його думка тут же змінюється. Щоб завоювати його серце, потрібно стати тією, яку він шукав все своє життя. По-перше, не давайте Йому нудьгувати. Це не означає, що ви повинні розповідати дурні історії і водити його по шумним місцях. Краще запросіть його в музей або відвідайте експериментальну виставку. Чоловік-Водолій бажає розвиватися і отримувати нові знання незалежно від віку, а отже, і його супутниця винна підтримувати його інтереси.

Риби

Чоловік-Риби готовий на все заради коханої, але тільки якщо вона буде коштувати його старань. Представники цього Знака Зодіаку — найлегша здобич для жінок. Вони відкриті, поступливі, і будь-які відносини розглядають як серйозні і довгострокові. Однак якщо ви будете з ним різкою і грубою, то він не побоїться викреслити з свого життя. Щоб підкорити Рибу, розкажіть йому про свої наміри. Іноді ви можете скористатися хитрістю і сказати, що він — ваша перша і єдина любов. Риби считают, що про справжні почуття брехати просто неможливо, а значить, він обов’язково повірить вашим словам. Найголовніше — не бійтеся приділяти йому трохи більше уваги, і повірте, він ніколи не вважатиме вас занадто нав’язувати язливою.

You cannot copy content of this page