fbpx

“Те, що потрібно європейським сім’ям, що мерзнуть”: Російські будинки та культурні центри в Європі відкривають пункти обігріву для європейців

“З Росії із теплом”, саме під такою назвою стартувала акція яку проведуть у всіх російських будинках та культурних центрах у Європі.

Відповідну інформацію державне відомство повідомило у своїх офіційних акаунтах у соцмережах. Про це пише видання Вінігрет.

Ось, як там пояснили “потребу” проведення такої акції:

“В умовах, коли температура на вулиці і, що набагато важливіше вдома, неухильно падає, Російські будинки та культурні центри в європейських столицях відчиняють свої двері для всіх.

Поки ціни на газ та електрику залишаються високими, центри працюватимуть як пункти обігріву. Тут завжди можна буде випити чаю, підзарядити телефон, подивитися кіно, а для дітей показуватимуть мультфільми.

Тепло в будинках і людське тепло від Росії — те, що потрібно європейським сім’ям, що мерзнуть”.

Більш того, там не тільки “замерзаючу Європу” рятувати зібрались, але й довести, що росія насправді “прекрасна країна” і саме центри, які “поза політикою” допоможуть у цьому:

“Гуманітарна акція Російських центрів культури повинна продемонструвати нашу традиційну гостинність і відігріти серця замерзаючих європейських сімей. Російські будинки поза політикою”.

От тільки на кого розраховані подібні “казки” і досі не зрозуміло.

23,10,2022

You cannot copy content of this page