fbpx

“Тепер вчуся наново якимось речам, яким багато дівчат вчилися з народження дітей. Так, я жінка, але я артистка. Артистка-жінка – зовсім інша категорія.”: Слава Камінська розповіла про те, як живе у Нідерландах без нянь і помічників

Слава Камінська, екс-учасниця гурту “НеАнгели”,  після початку повномасштабного вторгнення рф виїхала з дітьми до Нідерландів.

Як розповідала раніше співачка, там вона оформила тимчасовий захист.

Але перебувати у Нідерландах їй зовсім не подобається.

У програмі “Зірковий шлях”, Слава розповіла, про те, чим саме їй не подобаються Нідерланди.

Цитуємо:

“Мені тут робити нічого, я заради дітей тусуюся. Я сплю до обіду. Поїли, можна і поспати, поспали, можна і поїсти.

На жаль, для мене це країна дeградації. Можна розвиватися, можна вчити мову. Але поки я не визначилася з житлом, мені було складно”.

Також Славу неприємно вразило, що одним дзвінком тут не можна вирішити важливі питання, як звикла в Україні.

Ось що сказала про це співачка:

“У мене була темперaтура 40,2, а швидка не приїхала. Сказали самій лікуватись. Тут складно з цим. Я думала, як би винайняти квартиру, дітей завезти та звалити. Поїхати до Києва, потусити, поспати у рідному ліжку. У мене діти зараз до школи пішли. Я хотіла, щоб ми тут зачепилися якось, і звалити до Києва. І я це зроблю”.

також для Слави тяжко залишитись без помічників і няні:

“Я не жила так. Я працювала все життя, і в мене діти були з нянею. Це моя зона комфорту, яка відсутня зараз. Я за 7 років Леону нічого не витерла. Не тому, що я не така мати. Я проводила з ними купу часу. Просто так склалися обставини. А тепер вчуся наново якимось речам, яким багато дівчат вчилися з народження дітей. Так, я жінка, але я артистка. Артистка-жінка – зовсім інша категорія.

Своїм найбільшим досягненням за час від’їзду Слава вважає те, що навчилась заправляти машину.

“Мене завжди за ручку водили. А тут я за головну. Мені все доводиться робити, розмовляти з перекладачами. Але до всього звикаєш”.

Миру нам усім!

You cannot copy content of this page