fbpx

Терези на порозі важливих подій, Раків чекає тріумф: що несуть вихідні знакам Зодіаку

Вивчивши планетарну картину, астрологи переконані, що уїк-енд цього тижня пройде незабутньо для більшості знаків Зодіаку. Отже, що ж на нас чекає, і як не пропустити успіх?

Знаки Води – відкрийтеся для незвіданих вражень.

Скорпіонам, Рибам та Ракам важливі емоції. Найближчі вихідні виправдають ваші очікування та принесуть масу яскравих вражень. Це і участь у нових проєктах, перемога у спортивній грі, заняття творчою діяльністю у співтоваристві з цікавими людьми. Головне залишайтеся собою та не намагайтеся погасити природну емоційність. Вона допоможе насолодитися тим, що відбувається.

Знаки Вогню – впустіть у серце кохання.

І йдеться не лише про почуття до представника протилежної статі. Мова про всеосяжне почуття любові: до навколишнього світу, тварин, людей, яких навіть не знаєте. Швидше за все, найяскравіші емоції майбутні вихідні принесуть Левам, Стрільцям та Овнам, заняття волонтерством, меценатством чи благодійністю.

Знаки Землі – більше романтики.

Від Козерогів, Тельців та Дів хтось очікують на прояви почуттів. У вашому випадку йдеться виключно про кохання по відношенню до певної людини. Друга половинка буде невимовно щаслива, якщо у вихідні відкладете всі інші справи і проведете суботу та неділю в її товаристві. Якщо є така можливість, організуйте міні-поїздку, орендуйте номер у висококласному готелі, повечеряйте у вишуканому ресторані, насолоджуйтеся спілкуванням без сторонніх.

Знаки Повітря – настав час позбутися старих речей.

Водолії, Терези та Близнюки зараз стоять на порозі важливих подій. Щоб позитивна енергія могла вільно циркулювати біля вас, будь ласка, проведіть велике прибирання. Вихідні – якраз ідеальний момент. І часу буде достатньо, і енергії хоч греблю гати. Найголовніше, щоб за підсумком поряд з вами поменшало речей, які тягнуть назад і нескінченно нагадують про минуле. Це перший крок у щасливе світле майбутнє.

You cannot copy content of this page