fbpx

Террін зі свинячої рульки. Це щось схоже на наш сальтисон, але трохи в іншому варіанті. Виходить дуже смачний, красивий і апетитний

Террін зі свинячої рульки. Це щось схоже на наш сальтисон, але трохи в іншому варіанті. Виходить дуже смачний, красивий і апетитний.

Необхідні продукти:

свиняча рулька – 2 шт

морква – 150 гр

цибуля – 110 гр

чорний перець горошком – 5 шт

лавровий лист – 2 шт

сіль

петрушка

часник

каперси – 2 ст. л (можна й без них, але мені подобається саме з ними)

чорний мелений перець

желатин

Починаємо приготування:

Рульку промиваємо і очищаємо. Потім викладаємо її в каструлю і заливаємо водою. Додаємо сіль, очищену моркву, чорний перець горошком, лавровий лист і цибулю (в лушпинні і промиту під проточною водою).

Варимо рульку 3,5 години. Готові рульку залишаємо остигати в бульйоні.

Після того, як м’ясо остигло очищаємо і відокремлюємо від кісточок. Розбираємо. В процесі обробки намагайтеся не зіпсувати шкiру, ми будемо її в подальшому використовувати. З підготовленої шкiрки зчищаємо жирок.

Беремо форму для кексу і промазуємо її водою. Застилаємо її харчовою плівкою. Зверху на плівку викладаємо шкуру (але можна її і не використовувати, якщо не любите).

М’ясо подрібнюємо руками на великі шматочки, викладаємо його в миску. Часник очищаємо і ріжемо на маленькі шматочки. Зелень подрібнюємо.

Підготовлені продукти викладаємо до м’яса і додаємо каперси, солимо і перчимо до смаку. Все перемішуємо.

Підготовлену суміш викладаємо у форму. Розводимо желатин за рецептом з упаковки і вводимо його в бульйон. Отриману суміш заливаємо в форму, вона повинна злегка покривати м’ясо. Закриваємо террин плівкою і ставимо в холодильник на 10-12 годин.

Дістаємо готовий террин, витягуємо його з форми і звільняємо від плівки. Потім перекладаємо його на блюдо, нарізаємо і подаємо до столу.

Смачного!

Текст редаговано – intermarium.news

You cannot copy content of this page