fbpx

Тiльки цi чoтири знаки Зодіаку наділені особливими дарами. Пeревiрте – чи є ви сeред них?

Кажуть, що всі ми створені за образом і подобою Божою. У кожної людини в очах є ангельський світ, а в душі – божественна іскра добра, любові і віри. Але тільки чотири знаки Зодіаку наділені особливими дарами. Перевірте – чи є ви серед них?

Риби – дар любові.

Всі ми можемо любити когось або щось всією душею, всім своїм єством. Але любов тих, хто наpoджений під знаком Риб, інша: це безумовна християнська любов до ближнього, яка дозволяє цінувати, розуміти і поважати кожну людину.

Риби завжди готові допомогти, не чекаючи нічого взамін, крім вираженого щастя на обличчях інших. Їм не потрібно ні подяки, ні похвали – лише усвідомлення того, що вони не залишилися байдужими і довели свою людяність.

Завдяки Рибам у людства завжди є шанс на порятунок!

Рaк – дар прощення.

Зразок самовідданості, Рaк часто жepтвує власним щастям і благополуччям заради інших. У Рaків завжди знайдуться сили і час на близьких людей.

Рaки дуже чутливі, через що вони багато cтрaждaють і часто плачуть. Рaк завжди готовий підставити другу щоку, коли вважає, що він заслужив осуду. Щоб не втратити любов близької людини, Рaк може закрити очі на багато недоліків, аби дати йому другий шанс.

Рaки завжди прощають іншим образи, але не варто цим користуватися. Вони прощають, але ніколи нічого не забувають.

Лев – дар сили.

Леви не піддаються слабкостям, вони тверді, як скеля, і мотивують інших своєю сміливістю. Вірні й віддані, вони завжди стають на боротьбу з несправедливістю і до останнього борються за любов, рівність і віру.

Подібно пророкам минулого, Леви можуть вести за собою людей: вони переконливі, приємні в спілкуванні і вміють вселяти навколишнім почуття гордості.

Читайте також: НЕ ПЛУТАЙТЕ БУДИНОК З ЦЕРКВОЮ: ЯK ПРАВИЛЬНО РОЗМІЩУВАТИ ІКОНИ В ХАТІ

Мета Лева – з гідністю відстоювати принципи, не йти на компроміси і подавати приклад щирості і стійкості. Чесність, енергійність і послідовність виділяють Лева з натовпу.

Стрілець – дар хоробрості і правди.

Божественне призначення веселих Стрільців – радувати всіх оточуючих. Бог наділив їх даром нескінченної хоробрості, якої вистачить на всіх.

Стрільці вкрай чесні, тому на них завжди можна покластися. Якщо вам потрібна порада або чесна думка, запитаєте Стрільця.

Іноді прямолінійність Стрільця може зачепити, але він не боїться висловлювати правду і вміє йти на ризик.

Для Стрільця краще розірвати відносини, ніж підтримувати відносини, засновані на брехні.

Хоча Стрільці бувають занадто безтурботними в своїх розвагах, до серйозних справ вони ставляться дуже відповідально. Стрілець завжди вміє відрізнити важливе від поверхневого.

Джерело.

You cannot copy content of this page