fbpx

Тобто, дітей не привозити? – протягнула донька. – Як ти так можеш говорити, мамо! Хіба наша бабуся хоч раз тобі відмовила? Це ж твої рідні онучаточка

— Тобто, дітей не привозити. – протягнула донька. – Як ти так можеш говорити, мамо! Хіба наша бабуся хоч раз тобі відмовила? Це ж твої рідні онучаточка.

я дуже щаслива бабуся, у мене четверо онуків. Дві онуки в однієї дочки, і онук із онукою в другої дочки. Я люблю проводити час зі своїми онуками, і дочки часто привозять мені своїх діток. Я дуже щаслива, що вони в мене є і дуже їх люблю.

Одна з моїх дочок нещодавно розлучилася, і їй довелося влаштуватися на ще одну роботу, адже вона одна залишилась. Я – працюючий пенсіонер. Хочу, поки є здоров’я та сили, мати можливість допомагати дітям.

Але останнім часом дочка почала дуже часто вечорами привозити мені дівчаток і це мене, якщо чесно, трохи втомлює.

Ні, мені не набридло проводити час із онуками. Мені просто теж потрібен відпочинок. Я літня людина, і мені вже фізично важко довго з ними гратись. Вони мають багато енергії, що не можна сказати про мене, а після роботи зовсім приходжу без сил.

А за дітьми постійно потрібний нагляд. А вихідні – це єдиний час, коли я можу зайнятися домашнім господарством та відпочити.

І ось, одного з таких вихідних, коли я планувала зайнятися домашніми справами і, потім, відпочивати, приїхала моя дочка з онуками і попросила з ними посидіти, поки вона вирішить свої важливі справи.

Проте, того дня я була знесилена і хотіла просто полежати на дивані у тиші і дивитись у стелю. Я їй відповіла, що у мене на сьогодні свої плани, вона образилася, сказавши, що у мене, крім телевізора, жодних справ у суботу не буває.

Я їй пояснила, що сильно втомлююся на роботі, і хочу відпочити, хай навіть перед телевізором.

Дочка ж моя ледь не плачучи сказала, що більше не привезе до мене онуків. Тоді вона дітей забрала і поїхала. На свята так мене і не привітала і за цілий місяць так мені жодного разу не зателефонувала, і, відповідно, не привозила дітей.

Мені прикро, ніяк зрозуміти не можу у чому я не права. Невже літня людина не має право на відпочинок?

05,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page