fbpx

Тобто як це – бики не будете глядіти, – запитую у сина, – Для кого ж я їх брала троє? Ви ж поруч живете, невже не допоможете. А город? Я ж у Семенівни город в оренду взяла. Думала, ти з невісткою мені допомагатимеш картоплю обробляти

Відразу після весілля син та його дружина купили будинок поруч із нами. Як же ми зраділи з чоловіком! Думали, зараз приберемо паркан між ділянками, зробимо на його місці грядку, квіти посадимо чи парник поставимо. Вже намітили, як розташувати грядки. Адже можна було побільше огірків посадити, зелені, разом із сином та невісткою за всім цим доглядати та врожай збирати.

Планів було багато, але невістка не дозволила прибирати огорожу. Дуже неприємну сцену сину влаштувала. А він дуже любить її, усі її бажання виконує. Хоч би слово на наш захист сказав. Але все твердить, що не прибиратимуть паркану. Достеменно знаю, що це вона його так налаштувала. І якби хоч одну грядку посадили! Нікого не слухають.

Яка там картопля! Чорнобривці посадили – і все! Що ж вони будуть їсти: квіти? Навіть зелені ніякої не посіяно. Ні кропу, ні цибулі, а про огірки – зовсім мовчу. Невістка, як каже син, дуже втомлюється на роботі, немає часу в грядках копатися. Навіть квіти сам син поливає! Від чого вона так утомилася?

Заявила тут дружина сина, що маринувати та солити вона теж не хоче. Попросила я її допомогти, вона відмовилася. А син підтакує їй. Сам він теж не допомагає мені, зате то чай принесе їй, то нову книжку, то музику поставить. Невістка тільки за компом сидить, говорить що то в неї робота така. А я банки вже купила, думала, що помічниця буде. Та й город у сусідки в оренду взяла, думала разом оброблятимемо, але невісточка і чути нічого не хоче. Син сказав що й бики, ті що я весною придбала для нас усіх, теж продати потрібно, адже вони їх глядіти не будуть допомагати.

Кілька тижнів тому приїжджала її мама. Покликали нас із чоловіком на шашлики, але я відмовилася. Через мою відсутність шашлики не відмінили, прикро трохи стало. Чоловік сходив. І мені не передали жодного шматочка! Ніхто! Жодного! Після цього я все синові висловила. Адже не можна так ставитись до мене.

Тепер що? биків збувати і город повертати, бо невістка більше заробить своїми звітами сидячи на гойдалці під яблунею?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page