fbpx

Тобто, як це ти не згодна? – дивляться на мене зі щирим здивуванням чоловік і його сестра, – А хто тоді? Ти що не розумієш, що це єдиний можливий варіант? Ти оце облиш і швидше звільняйся

Я близько двадцяти років заміжня. І весь цей час моя свекруха постійно намагалася нас розлучити. Вона будувала підступи, доводила моєму чоловікові, що наші діти не від нього, не давала нам спокійно жити. Та про що говорити, якщо в день нашого весілля вона прийшла на свято з колишньою дівчиною мого чоловіка? Напевно, це вже перебір!

І ось тепер свекруха занедужала, і я маю залишити роботу, щоб доглядати за нею. Вона не може ходити та говорити. Донька свекрухи навідріз відмовилася доглядати свою матір. У неї маленькі діти і вона просто не впорається. Чоловік, природно, запропонував мою кандидатуру, і тепер вони разом не відступають від мене і просять, щоб я залишила роботу і почала займатися “мамою”. У них єдина мотивація – я мало заробляю.

Але мій начальник зібрався на пенсію. Він хоче взяти мене на посаду. Такий результат докорінно змінює ситуацію, що склалася. Однак про це ніхто навіть слухати не хоче.

Я запропонувала продати квартиру свекрухи та на виручені гроші організувати для неї необхідний догляд. Але тут не згодна сестра чоловіка. Адже вона планує отримати частину своєї спадщини. Дуже цікаво виходить, як доглядати так я, а як гроші отримувати так вона!

У мене теж старенька мама. Але ми з сестрою відразу ж домовилися вона її доглядає, а я не претендую на спадщину. Все по чесному! Чоловік уже почав казати, що у разі моєї відмови подає на розлучення. А я щиро не розумію, чому я маю забути своє життя заради чужої мені людини…

Тоді я поставила питання руба. Сказала, що згодна, але тільки в тому випадку, якщо свекруха на мене перепише свою квартиру. Сестра чоловіка перестала зі мною розмовляти. Чоловік сказав, що не очікував такого від мене і ніколи не думав, що я на таке здатна. А я реально не розумію, чому я маю втручатися в це все?! Нехай тоді хоч якийсь матеріальний зиск буде. Чи я не права?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page