fbpx

Того дня донька приїхала додому з відпустки раніше. Нікого про те не попереджала, просто відчинила двері своїм ключем і занесла сумки всередину квартири. Все як завжди, все буденно. Але коли підняла голову – отетеріла

Того вечора донька приїхала додому з відпустки раніше. Нікого про те не попереджала, просто відчинила двері своїм ключем і занесла сумки всередину квартири. Все як завжди, все буденно. Але коли підняла голову – отетеріла.

Побачила, як із кімнати батьків вийшла незнайомка. Спершу навіть і не зрозуміла що і до чого, але коли вслід за жінкою і тато вийшов, все стало на свої місця.

— Прошу тебе, – говорив мій чоловік, – Нічого мамі не кажи. Я сім років із цією жінкою вже. Ніхто і ні про що не здогадується – усіх все влаштовує. Будь-ласка, тільки не видай моєї таємниці.

Читайте також: Ніколи мій син не був ідеальний. З самого дитинства ми із чоловіком багато мороки із ним мали, а як виріс, то й за голову узялись. Вже скільки коштів пішло у нас що не злічити, а скільки здоров’я на нього поклали? А це останні роки як поїхав у Чехію на роботу, заспокоївся, за голову взявся. Думали – подорослішав, ан ні. Запросив він нас до себе на гостину. То я після тих відвідин і місця собі тепер знайти не можу

Але Оля вважала інакше. Вона того ж вечора зателефонувала мені і все розповіла. Вона була не маленькою дівчинкою, мала вже двадцять п’ять років, тож у неї був свій погляд на життя. Вона вважала, що так буде правильно.

Потім було розлучення. Не просте, адже чоловік не хотів того. Я ж не могла пробачити такого ставлення. Сім років я ні про що не здогадувалась. Сім років жила щасливо і не думала, що коли йду на зміну у мене в домі інша.

Минуло п’ять років. Чоловік мій виїхав до іншої країни. Спочатку на заробітки, а потім і залишився там оженившись на місцевій пані. Та жінка з якою він тоді був, була заміжня. Залишати свого чоловіка заради мого вона ніколи не збиралась.

Донька заміжня і має двох дітей. Живе у іншому місті і ми практично не бачимось. Хіба телефоном спілкуємось…

Я так шкодую про те, що Ольга мені все тоді розповіла. У неї є родина, діти , чоловік. Її Анатолій їй теж не вірний, але вона про це знає і прощає йому. Мені про це навіть натякати не дозволено.

А я? А у мене тільки робота й залишилась. Хоч вовком вий, коли додому приходжу. Хоч плач. Чи шкодую я про розлучення? Ні, я б не змогла жити з людиною, яка так до мене ставилась. А от про те, що донька мені все розповіла я шкодую і дуже.

Мій Коля ніколи б мене не залишив, про це він неодноразово під час розлучення говорив. Запитував, чи відчувала я щось не те ті сім років. Теж ні. І зараз я би нічого не знала і поверталась би не в порожню квартиру. А правда? Та кому вона треба та правда?

У доньки сім’я, а я з чим залишилась? І нащо вона так вчинила, досі не розумію.

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page