fbpx

Топ 12 найкращих продуктів, які радила їсти мій дієтолог всім жінкам, щоб легко скинути вагу

Якщо ви хочете дізнатися більше про продукти, які допоможуть вам схуднути, ви читаєте потрібну статтю. На основі результатів досліджень, ми склали список 12 найкращих продуктів для спалювання жиру у жінок.

1. Цитрусові фрукти: Згідно з дослідженнями науковців, цитрусові можуть запобігти сеpцево-cyдинним захворюванням, дiaбету і захвоpюванням печiнки, пов’язані з ожиpінням. Один зі способів отримати побільше цитрусів в вашому раціоні – додати їх в воду.

2. Волоські горіхи: Дослідження довели, що волоські горіхи містять інгредієнти, які зможуть втамувати ваш апетит надовго. Це призведе до того, що ви будете їсти менше протягом дня.

3. Ягоди: вчені з Гарвардського університету дізналися в 2016 році, що збільшення щоденного споживання ягід, таких як чорниця і полуниця, може допомогти людям скинути вагу на тривалий час. Вважається, що причина цього в тому, що ягоди мають велику кількість флавоноїдів, які пов’язані з втратою ваги.

5. Цільні зерна: дослідження довело, що люди, які вживають щодня в раціон цільні зерна, наприклад вівсяної крупи, на 10% менше мають жиру на животі, ніж люди, які їли таку ж кількість білих вуглеводів.

6. Авокадо: дослідження показало, що авокадо може допомогти людям скинути вагу з багатьох причин. Причиною цієї втрати ваги є те, що авокадо багате багатьма поживними речовинами, які допомагають перекривають добову потребу у споживанні клітковини, здорових жирів, вітамінів Е і С, фолієвої кислоти, магнію, міді і калію.

7. Каєнський перець: Американський журнал провів дослідження, яке показало, що щоденне споживання такого перцю допомагає скидати вагу. Наступного разу, коли ви готуєте щось, додайте трішки каєнського перцю, щоб приправити деякі м’ясні або вегетаріанські страви.

Читайте також: 7 помилок, які віддаляють вас від омріяного схуднення

8. Кориця. Дослідники з Мічиганського університету виявили, що ціннамальдегід, який міститься в кориці, активує термогенез. Термогенез – це метаболічний процес, який допомагає спалювати калорії і виробляти тепло. Тому, якщо ви додасте трішки кориці в вівсянку вранці, ви почнете спалювати жирові клітини.

9. Яблука та груші: згідно з дослідженнями, проведеними Державним університетом Ріо-де-Жанейро, жінки повинні були їсти яблука, груші або вівсяне печиво три рази в день. Через 12 тижнів та група, яка їла фрукти, втратила більше ваги і мала більше зниження рівня глюкози в кpoві, ніж група, яка їла вівсяне печиво.

10. Шпинат: дослідження стверджує, що вживання трьох чаш шпинату в тиждень може прискорити втрату ваги на 10%. Виявляється, у шпинаті багато ліпоєвої кислоти, яка представляє собою з’єднання, яке допомагає блокувати потрапляння цукру в клітини кpoві. Це призводить до того, що цукор використовується для енергії замість того, щоб зберігатися як жир.

11. Яйця. У доповіді 2018 року від Науково-промислових дослідницьких організацій Співдружності (CSIRO) говориться, що вживання більшої кількості білка на сніданок може допомогти у втраті жиру. Рекомендується, на сніданок хоча б 25 грамів білка, щоб прискорити обмін речовин.

12. Молоко: дослідження 2007 року, проведене Університетом МакМастер, говорить, що якщо ви хочете спалювати жир, молоко – це реальний спосіб зробити це. У дослідженні було дві групи людей, одна з яких пила регулярно молоко, а інша пила соєве молоко. Перша група набрала м’язову масу на 2,5 фунта більше першої групи. Відзначимо, що наші м’язи допомагають нам втрачати жир.

You cannot copy content of this page