fbpx

Трендові фасони й відтінки: наймодніші моделі курток осені 2018

Трендові фасони й відтінки однієї з найнеобхідніших речей осіннього гардеробу, пише 1+1.

В осінній період справді можливо мати стильний вигляд, головне – обрати свій фасон та колір верхнього одягу. Врятуватися від холодного осіннього вітру допоможуть затишні куртки. Аби надихнути вас на створення вдалих осінніх луків, ми розкажемо про найтрендовіші моделі курток нового холодного сезону.

ШКІРА

Утеплена куртка-косуха стала фаворитом сезону осінь-зима 2018-2019. Доповніть образ стильними окулярами, чобітками на підборами та шовковим шаликом. У такому образі ви безсумнівно почуватиметесь жіночною й елегантною. Одягаючи шкіряний верх доречно також створювати total black looks.

Читайте також: Експерти повідомили, який принт буде модним у наступному сезоні (фото)

@greenteanosugar

@nakdfashion

OVERSIZE

Цей тренд не поступається місцем ще з теплого сезону. Обирайте куртки-oversize найпопулярніших відтінків – насиченого червоного, кемел, ніжно-рожевого, глибокого фіолетового або хакі. Особливо стильний вигляд така куртка матиме у комбінації з ботфортами й спідницею.

@nakdfashion

МЕТАЛІК

Колір металік неначе дихає розкішшю та шиком. Така куртка точно приковуватиме погляди і залишить вас у центрі уваги. Доповніть лук взуттям на підборах або ж навпаки – білими сліперами у стилі спорт-шик.

@nadyadorofeeva

ШТУЧНЕ ХУТРО

Здебільшого поповнити гардероб таким одягом зважуються сміливі модниці. Однак можна відшукати і більш стримані варіанти кольорового штучного хутра. Крім того, у такому верхньому одязі ви почуватиметесь у теплі й затишку.

@scandinavianfashions

БАХРОМА

Восени у моді довга бахрома, що елегантно розвівається вітром. Бахрома стане ідеальною деталлю куртки і додасть образу кокетливості й грайливості.

@negin_mirsalehi

@scandinavianfashions

You cannot copy content of this page