fbpx

Три знаки Зодіаку, яким просто необхідно встигнути влаштуватися на нову роботу до кінця року

Яким знакам потрібно встигнути влаштуватися на нову роботу до кінця року? Про це розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок, пише ТСН.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Козороги належать до тих, хто в нинішньому році міг — і ще може — втратити роботу. Парад планет, який проходить в їхньому знаку цього часу, створює всі умови для крутих життєвих змін, а це значить, що на місце старої роботи, що вже ані морально, ані матеріально не задовольняє представників знака, обов’язково прийде нова. Справді, навіщо марно напружуватися там, де вони вже використали всі свої можливості і досягли “стелі”, якщо можна почати щось нове і цікаве. А планета успіху і могутності Юпітер, який весь рік перебуває в знаку, зробить так, щоб новий об’єкт докладання їхніх зусиль був пов’язаний з підвищенням кар’єрними сходами. Головне, поквапитися, поки він не покинув Козоріг і не перейшов до знаку Водолія, що станеться вже в початку 2021 року.

Лев (23.07 — 21.08)

Для Левів нинішній рік — особливо перша його половина — видався неспокійним: шість затемнень, які так чи так торкнулися — і ще торкнуться — цього знака, зробили його представників надто нервовими. Проте ближче до фіналу рік, схоже, вирішив виправити свої помилки і приніс Левам зв’язок із зарубіжжям — як особистої, так і професійної якості. І якщо в першому випадку це відіб’ється на їхніх стосунках з близькою людиною (вона цілком може виявитися громадянином іншої країни), то в другому він безпосередньо торкнеться їхньої роботи. Вони можуть відкрити спільний бізнес із зарубіжними партнерами, а то і зовсім почати співпрацювати з фірмою, розташованою в іншій країні. Результатом стане не тільки захоплива робота, але і більш ніж гідна зарплата. Так що представникам знака не варто зволікати до кінця року: настільки завидне місце можуть перехопити інші.

Діва (22.08 — 23.09)

Діви цілком можуть розраховувати на нове місце роботи, на якому вони займуть місце вище, ніж на колишньому. Про цей весь рік піклується Венера, яка перебуває в знаку Близнят. Саме вона зробила Дів привабливими — особливо в очах протилежної статі, а це значить будь-яке начальство буде  раде бачити їх серед своїх співробітників. Найбільше щастило — і буде щастити ще два місяці — тим представникам знака, чия професія так чи так пов’язана з творчістю, та й інші в програші не залишаться. Всім їм потрібно звернути увагу на своє хобі, воно — за правильного до нього підходу — зможе стати заняттям, яке принесе не тільки солідний прибуток, але і популярність. Головне, поквапитися і скористатися шансом, що випав Дівам до кінця цього і початку наступного року.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page