fbpx

Це час, коли я спробував практично все, що може спробувати людина в своєму житті. Алан Бадоєв дав відверте інтерв’ю

Життя режисера Алана Бадоєва покрите чутками і припущеннями. За 15 років роботи він дав небагато інтерв’ю і відповідей на особисті питання. За матеріалами Газета. ua

Нещодавно Алан поділився своїми думками і цілями. Про тему особистісного зростання, уроки життя і заповітну мрію він розповів газеті “Сегодня”.

“У мене мрія 37-річної людини, яка не хоче втратити себе. Спoкуси перебувати в комфорті, насолоджуючись тим, що вже маєш на даний момент, дуже багато. Я вже можу в принципі нічого не робити. Я вже залишив якийсь слід в цьому житті. Але зупинившись, чи буду я щасливим? До 25 років свого життя я взагалі не жив. Я тільки працював. Я навіть не знав, що можна було щось робити, крім роботи”, – поділився Бадоєв.

Режисер розповів, що до 22 років він займався тільки навчанням. Після він намагався якомога краще забезпечити свою сім’ю і стати відомим в Україні. У Алана Бадоєва є донька Лоліта і син Борис.

“Тільки в 27 років я зрозумів, що можна жити по-іншому, – додав Алан. – Це час, коли я спробував практично все, що може спробувати людина в своєму житті. І тільки в 30 років я нарешті став вільним. Це був момент, коли я зрозумів, що нікому нічого не винен в цьому житті. Нарешті я позбувся всіх тих страхів, які довгі роки мене переслідували.

А в 34 роки у мене з’явилася інша мета, я зрозумів, що важливо випромінювати добро. Сьогодні для мене важливо не те, що про мене подумають люди, а що вони відчують, зустрівшись зі мною, чи почерпнуть вони щось цінне для себе, і яке відчуття у них всередині викличе через якийсь час моє ім’я.

Мій батько колись сказав приголомшливу думку: “Не дивись на людину, а дивись, який сад вона виростила, і чи виростила вона його взагалі. Може бути, на його місці – випалене поле”. Тоді ці слова я не міг до кінця зрозуміти, але сьогодні я їх абсолютно чітко розумію. Людей ми відчуваємо хвилею. Від людини завжди залишається післясмак, як аромат його парфуму. На сьогоднішній момент мені б дуже хотілося, щоб кожна людина, з якою я перетинаюся в життя, відчувала правильну хвилю, яка б йому в чомусь допомагала”.

You cannot copy content of this page