fbpx

Це чудовий молочно-пломбірний десерт, який за бажанням можна прикрасити улюбленими фруктами!

Напевно, кожен з вас, не проти поласувати смачним вершковим пломбіром. Сьогодні, я б хотіла, познайомити вас з рецептом морозива з таким же смаком як з вашого дитинства.

Цей чудовий молочно – вершковий пломбір, який за бажанням можна прикрасити будь-якими фруктами, горішками, або навіть кремом. Спробуйте і вам обов’язково сподобається.

Складові:

– Вершки – 2 склянки (35%)

– Цукрова пудра – 100 грам

– Ванілін – на кінчику чайної ложки

Як готувати:

1. Для приготування цього чудового морозива я намагаюся використовувати тільки домашнє молоко. Якщо ж у вас немає такої можливості то нічого страшного.

2. У велику глибоку чашку наливаємо вершки. Якщо ви використовуєте домашнє молоко і у нього хороша жирність, то буде досить вершків зверху банки на молоці. У мене їх зазвичай виходить близько двох склянок з трьох літрів. Якщо ж молоко не сильно жирне тоді вам знадобляться вершки.

3. Отже, приступимо до приготування У чашку наливаємо вершки. Туди ж відправляємо цукрову пудру, і ванілін. (Вершки повинні бути охолоджені).

4. Збиваємо все дуже ретельно не менше п’яти хвилин. Поки не з’явиться пишна піна.

5. Переливаємо в контейнер і відправляємо в холодильник на ніч. Наш вершковий пломбір готовий! Смачного!

Якщо ви великий любитель шоколаду, то в наше чудове морозиво можна додати шоколад або какао і зробити його шоколадним. Готове морозиво розкладаємо в креманки посипаємо горіхами, і поливаємо сиропом.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page