fbpx

– Це що?, – здивовано запитує чоловік і вказує на одну єдину мою довгу волосину на дивані, – Ти ж щойно все тут прибирала, оце звідки

Мені ніколи не вірилося, що зі мною таке може трапитися. Чоловік вчора поводився ще гірше ніж прискіплива домогосподарка. Навіть гадки не мала, що він на таке здатний.

Зазвичай він тиха та врівноважена людина. Від нього ніколи благих слів не почуєш. Завжди ввічливий і уважний.

Я вважала, що мені дуже пощастило. Бо у багатьох моїх подруг шлюби вже розпалися. Мені і в голову не приходила така думка, що мене це може торкнутися.

Ми з чоловіком вже прожили разом цілих два місяці. Зустрічалися до того весілля приблизно три роки. Завжди все було ідеально. Він був найкращим для мене. Ніколи не ображав мене, та ми й не мали ніяких непорозумінь ніколи. До вчорашнього випадку.

У мене довге волосся. Чоловікові вони завжди подобалися. Він ніколи не був проти, що у мене довге волосся. А жінки, з короткими стрижками, йому ніколи не подобалися. Про це він говорив мені не раз.

А вчора він на спинці дивана знайшов одну єдину довгу волосину. Його це з себе вивело! До цього дня я такого за ним не помічала. Він почав говорити на високих тонах:

– Ти хоч прибирай за собою. Скрізь твоє волосся по квартирі!

Хоча цей аргумент був для мене образливим. Бо я, як і він, працюю на роботі. Та інколи отримую заробітну плату набагато більшу ніж він.

– Ще раз побачу подібне – розлучуся з тобою!

Ця фраза не виходила у мене з голови весь вечір.

Тепер, що мені тепер робити? Що за примха така у чоловічка? Я його люблю та розлучатися з ним не хочу. І як бути? Я хотіла з ним сім’ю створити. У майбутньому хотіла дитинку подарувати йому. Тим паче, що він так любить дітей! Як з ним бути?

Що нас далі чекає? Залишити його зараз або ж все налагодиться? А якщо наступного разу дійде до серйознішого? Що тоді? Від такого у мене голова їде обертом.

Сьогодні він не розмовляє зі мною. Поводиться так, неначе це я вчора щось не те зробила.

Приготувала йому сніданок. Він їсти не став. Пішов так на роботу лише попивши кави.

Я зараз теж на роботі, голова взагалі не розуміє. Думаю, що буде ввечері. І як все виправити. Думаю, що прийду додому, а там за дверима стоїть моя валіза вже зібрана чоловіком. Він так першу дружину провів. Казав мені, що вона господинею не хорошою була. Я тоді навіть обурювалась, як так можна.

Квартира його, тому він може так зробити.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page