fbpx

Це в тисячі разів смачніше і швидше за пиріжки. Просто супер ідея до сніданку, або смачного перекусу на роботу або до школи.

Це в тисячі разів смачніше і швидше за пиріжки. Просто супер ідея до сніданку, або смачного перекусу на роботу або до школи. Джерело

Часто буває, що вранці не вистачає часу, щоб приготувати повноцінний сніданок. Тому доводиться перекушувати по дорозі на роботу фастфудом або сидіти з порожнім шлyнком до обіду.

Читайте також: Згодом ведуча запросила до мікрофона Оксану. Елегантна, з довгим розкішним волоссям, вона йшла через зал. Поруч Курт. Всі почали аплодувати. А хтось здивовано вигукнув: – Невже це наша Оксана?! Хто б знав. що з того стрaшка з вічно n’яним татом така леді виросте

Однак з цим рецептом ви зможете по-людськи поснідати вдома. Все що вам знадобиться це багет або якась несолодка булочка, які потрібно наповнити певної начинкою. Виходять не просто бутерброди, а справжні пиріжки. А найголовніше вони дуже смачні і ситні, а також швидко готуються.

Необхідні інгредієнти:

  • Один багет;
  • 100 г будь-якого твердого сиру;
  • 200 г печериць;
  • 3 ст. л. сметани;
  • Одна цибулина;
  • Один зубчик часнику;
  • 50 масла рослинного;
  • Чорний мелений перець і сіль в залежності від смаку.

Як приготувати багет з печерицями та сиром:

Багет розрiжте на шматки шириною приблизно п’ять-сім сантиметрів. Вuдаліть ложкою всю середину, тільки залиште з одного боку трохи м’якоті, щоб вийшло дно, як в склянці.

Тепер займіться начинкою. Нарiжте цибулину, дрібно нарiжте часник, а також дрібненько порiжте грибочки. Все перекладіть в розігріту сковорідку з олією і обсмажте. В кінці приготування додайте сметану, посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Гасіть ще 5 хв.

В цей час крупно натріть сир.

Кожен стакан з багета наповніть готової начинкою і посипте зверху сиром.

Викладіть стаканчики з начинкою на змащений олією лист.

Розігрійте заздалегідь духовку і поставте в неї деко. Готуйте 7-10 хвилин при 180 °. Багет повинен порумяніться, а сир розплавиться.

Порада: Також можна додати в начинку куряче філе, шинку або свіжий помідор. Фантазуйте і все обов’язково вийде!

Такі їстівні стаканчики зручно брати з собою на роботу або давати дітям в школу для перекусу.

You cannot copy content of this page