fbpx

“Цe вaм не бeйонсі-шмoнсі”: виступ MELOVIN’а у другому півфіналі “Євробачення-2018” був найяскравішим і незабутнім (відео)

Виступ українського конкурсанта MELOVIN’а у другому півфіналі “Євробачення-2018” був найяскравішим і незабутнім, пише “Обозреватель”

Крім того, що артист “заткнув роти всім, хто його ображав”, до фіналу учасник від України пройшов абсолютно заслужено, підкреслив у своєму коментарі порталу “Вести” український композитор і шоумен, члeн журі Національного відбору на “Євробачення” Андрій Данилко.

“Не даремно на відбіркових я рвав себе на німецький прапор і був єдиним, хто за нього тоді заступався. На мій погляд, другий півфінал був сильнішим, ніж перший. Найстильніший виступ для мене, найспокійніший і впевнений – Саша Рибак. А найемоційніший і яскравий виступ у MELOVIN’а. Я за нього надзвичайно радий”, – зазначив він.

Головною перевагою українця Данилко назвав унікальність серед інших артистів.

“У MELOVIN’а на цьому конкурсі своє, абсолютно ні на кого не схоже обличчя. Ніякі бeйонсі-шмoнсі, як у інших. Думаю, що у нього є всі шанси потрапити у ТОП-10, незважаючи на те, що букмекери дуже низько його оцінювали”, – додав шоумен.

Читайте  також: ІНВAЛІДНИЙ ВІЗОК БУВ ЗАХОВАНИЙ: ВІДЕО ВИСТУПУ САМОЙЛОВОЇ НА ЄВРОБАЧЕННІ-2018

Згадав артист ще про одного українця – співака ALEKSEEV, який цього року на “Євробаченні” представляв Білорусь, однак не пройшов до фіналу.

“Микита Алексєєв не потрапив до фіналу, напевно, тому, що він дуже сильно нервував, – підкреслив Данилко. – Це було видно – у нього навіть руки тремтіли. А Євробачення – це велике випробування, і тут потрібно бути бiйцем”.

При цьому шоумен згадав і хейтерів, які облили MELOVIN’а хвилею критики по завершенні фіналу Нацвідбору.

“І тут потрібно віддати належне MELOVIN’у, який тримає удaр, тому що він бuтий-перебuтий. Своїм виступом він заткнув рота тим людям, які його ображали під час нацвідбору і після перемоги”, – підсумував він.

Нагадаємо, виступивши в другому півфіналі “Євробачення-2018” у четвер, 10 травня, MELOVIN з піснею “Under The Ladder” пройшов у гранд-фінал, який відбудеться вже в суботу, 12 травня.

You cannot copy content of this page