fbpx

“Це все шоу!”: зараз я шкодую про те, що прийшла на “Холостяк-8”, – Ольга

Прийти на проект дівчині порадив друг. На той момент Ольга тільки закінчила медуніверситет і працювала моделлю. Перед зйомками дівчина була налаштована рішуче і навіть попередила свою маму про те, що через кілька місяців повернеться з нареченим. Не вийшло. Ольга поїхала додому.

– Якщо чесно, зараз я шкодую про те, що прийшла на “Холостяк-8”, – говорить Ольга. – Участь в проекті принесла більше болю, ніж досвіду. Хоч мені і говорили, що проект зробить з мене бренд, у мене буде робота, а в кращому випадку вийдеш заміж. Але це все не правда. Мене після проекту взагалі перестали сприймати всерйоз.

Це не та популярність, про яку можна мріяти. Я стала популярною, не тому що зробила наукове відкриття. А тому, що як дурочка, стрибала там на батуті.

Я не звинувачую проект і Рождена в моїй дeпpесії, тому що її не було б, якби не мої дурні очікування. Сама не знаю, на що я розраховувала? Це були розбuті ілюзії. Я очікувала успішний результат, малювала картинку, що у мене все буде добре після проекту. А вийшло так, що залишилася і без роботи. Немає підтримки з боку близьких. Від того і руки опустилися. Не було чим зайняти себе, щоб не думати про холостяка.

Читайте також: НА ПРОЕКТІ ІСНУЄ ПОСЛІДОВНІСТЬ: ОДНА З УЧАСНИЦЬ ШОУ «ХОЛОСТЯК» РОЗПОВІЛА ПРО ЗАКУЛІССЯ РЕАЛІТІ (ФОТО)

– Як пройшли півроку після зйомок?

– Це найболючіше питання. Після проекту ще було нормально, були зйомки за кордоном. Я чекала, поки проект вийде в ефір. І дарма. Тому що, коли він вийшов в ефір – у мене пропала вся робота, почалася дeпрeсія.

Плюс до всього, якби у мене була підтримка з боку моєї сім’ї, то я б не так болісно це сприймала. Я прекрасно розуміла, що коментарі в соцмережах, це не ті речі, на які потрібно звертати увагу. Але коли я приїхала додому і захотіла піти погуляти зі своєю племінницею, а моя мама каже: “Після 6-го епізоду я тобі дитину на вихідні не дам. Я ж не знала, що ти могла залишити дитину одну”. Я кажу: “Мама, в сенсі? Це ж шоу!”. Ледве її переконала.

– Тобто на кастингах відмовляють, аргументуючи це тим, що ви учасниця проекту?

– Просто відмовляють, не кличуть на кастинги. Зараз я без роботи. І якщо чесно, не знаю куди йти. Перебуваю в підвішеному стані. Може мені потрібен такий стоп в житті, щоб переосмислити, поміняти цінності.

Джерело.

You cannot copy content of this page