fbpx

Цей чоловік прийшов у ваше життя не випадково

Вибирайте чоловіка, який подобається вам, а не вашим батькам, фантазіям або матеріальному достатку. Не шукайте ідеального чоловіка.

Вибирайте того, з ким поруч ви відчуваєте себе живою.

З цим чоловіком вам буде вільно дихати. З ним ви будете впевнені в тому, що пошуки, нарешті, закінчені, і до вас прийшла любов, що заповнила весь ваш всесвіт.

Він своєю поведінкою доведе, що в сучасному світі чоловік, що вміє тримати слово, аж ніяк не музейний експонат. Він буде вибирати вас кожен день, знову і знову … Незалежно від того, які випробування підготувало для вас життя.

Своєю готовністю бути з вами і в горі, і в радості він подарує вам упевненість в завтрашньому дні. З ним ви просто будете знати, що в цьому світі є той, на кого завжди можна покластися.

Серед загальної невизначеності дуже непросто зустріти людину, яка точно знає, чого насправді хоче. Будьте з тим, хто ніколи не дозволить вам заснути в сльозах і сумнівах, тому що ви не розумієте, яке місце займаєте в його житті.

Такий чоловік не втомиться нагадувати вам, що ви улюблені. Вам не доведеться заслужувати його довіру, повагу, випрошувати крихти уваги і турботи.

Будьте з тим, з ким відчуєте, що вас люблять за те, якою ви є. З чоловіком, який не стане засуджувати ваші недоліки, помилки і шрами. Він приймає вас таким, яким ви були і якими є – недосконалою і прекрасною. Адже він і сам недосконалий.

Він буде вірити в ваші можливості і таланти. Надихатиме.

З таким чоловіком ви будете відчувати, що вашими досягненнями, нехай навіть самими маленькими, пишаються. Він буде підтримувати вас на кожному етапі життя. Любити з усіма вашими думками, минулим, хаотичністю. Він не стане порівнювати вас з ким-небудь ще і озвучувати свої висновки. Для нього ви особлива, і цього достатньо.

You cannot copy content of this page