fbpx

Цей секрет описав ще Авіценна у своїх рецептах довголіття. Він вважав його одним з найбільш істотних факторів старіння

У цій статті ми відкриємо вам найпростіший секрет з яким стикаєтеся щодня по багато разів!

Цей секрет описав ще Авіценна у своїх рецептах довголіття. Він вважав одним з найбільш істотних факторів старіння “всихання організму”.

З цим погоджується і сучасна наука – з віком кількість води в організмі скорочується.

Це призводить до загущення крoві і лімфи, до зниження еластичності шкіри, м’язів, головного бoлю, бoлю в суглобах і так далі.

Так що ж робити? Відповідь проста – зволожувати організм, насичувати його вологою, тобто пити воду. Але коли, як і яку?

Ви знаєте, що вода – основа нашого організму. І вода при цьому – носій інформації і енергії. Для передачі енергії в тілі також необхідна велика кількість води. Багато енергетичних практик, зокрема, тета-хілінг, можливі тільки при достатній кількості води в організмі.

І головне – вода записує будь-яку інформацію, і погану, і хорошу. Лихословите біля неї – запише негатив, музику гарну даєте послухати або говорите їй слова любові – і водичка запише позитив.

А для здоров’я корисна тільки позитивно заряджена вода!

Її радять пити вранці, тільки не холодну, а тепло-гарячу, градусів близько 40.

Пийте стільки, скільки зможете – 1 стакан, 2, 3 …

Тільки починайте завжди поступово.

Якщо воду ніколи раніше не пили з ранку і взагалі мало п’єте – почніть з пари ковтків і поступово, день за днем ​​збільшуйте дозу.

Чому корисна саме вода такої температури?

Її ще називають «швидкої водою»?

До речі, ви знаєте, де в організмі відбувається всмоктування води? Багато хто чомусь відповідає, що в шлунку.

У шлунку відбувається травний процес, а вода всмоктується в тонкому кишечнику. Швидка вода – значить вона швидко туди потрапляє, саме в тонкий кишечник!

Що може йти напряму, що не вимагає переварювання?

Тільки вода! Ні чай, ні кава, ніякі трав’яні настої, компоти! Для їх розщеплення вже потрібні травні ферменти.

А чому тепла?

А холодну шлунок не пропустить безпосередньо, буде підігрівати.

А китайці вважають, що підігрів води та іншої їжі в шлунку відбувається за рахунок енергії нирок, тому категорично не раджу їсти і пити холодну їжу.

Тому як енергію нирок потрібно берегти і примножувати, а не витрачати даремно.

І ще один важливий момент. У шлунку в момент надходження води не повинен йти травний процес! Інакше всю воду мудрий організм направить на розведення травних ферментів, а не пропустить в кишечник!

Отже, тільки вода, тільки тепла і натщесерце! Ось три умови прийому швидкої води. І не забудьте сказати їй слова любові і вдячності.

І що ж ви отримаєте в результаті?

Вода надійде безпосередньо в навколишній-простір, а не всередину клітини (а саме внутрішньоклітинна вода-це набряки). А міжклітинна вода – це розрідження крoві і лімфи, зниження цукру і холестерину.

Заповнюється дефіцит води, який накопичився вночі – адже процеси в організмі йшли, а надходження води не було. А деякі ще й пітніють вночі!

Вода з ранку натщесерце змиває токсини, залишки неперетравленої їжі зі стінок шлунково-кишкового тракту, сприяє спорожнення товстого кишечника.

Готує ШКТ до роботи. Через півгодини можна буде поснідати.

А правильна робота шлунково-кишкового тракта- заставу засвоєння всіх поживних речовин і довгого здорового життя. Ось вам і секрет довголіття!

Згідно тибетській медицині, вода благотворно впливає на нервову систему – дозволяє зняти стрес (є відомий рецепт- після стресової ситуації випити маленькими ковтками склянку гарячої води – і вам відразу ж стане значно легше, і організм “розчинить” стрес без шкоди для себе), зменшить тривогу і депресію.

І ще зверніть увагу, що у тих, хто з ранку п’є гарячу воду, дуже мало зморшок!

Причому говорять, що як тільки жінки помічають, наскільки краще стає їх шкіра, багато хто починає пити не 1 стакан води з ранку, а 2 або 3. І ефект посилюється.

Коли пити воду? Найкраще з 5 до 7 ранку, і ввечері перед сном.

Хоча пити чи ні перед сном – вирішувати вам. Якщо ви ніколи не п’єте на ніч, боячись набряків або нічних походів в туалет – то починати потрібно також поступово, привчаючи свій організм потроху.

Але головне – пийте вранці! Можна трохи підкислити воду лимонним соком.

Але ні чай, ні компот, ніяка інша рідина воду не замінять.

You cannot copy content of this page