fbpx

Ці 8 речей чоловічого гардеробу страшенно бicять жінок

Чоловікам, здавалося б, значно легше з вибором одягу, аніж жінкам. Щоб виглядати стильно, їм досить мати в своєму гардеробі кілька хороших костюмів, сорочок, джинси і черевики. Але вони все одно примудряються носити парадоксально жаxливі речі!

Ми  підготували для вас добірку головних антитрендів у чоловічому одязі на думку жінок. Візьміть на замітку та не робіть так!

Костюм “на виріст”

Звідки ця звичка купувати завеликі костюми? Може, це данина дитинству, коли мами брали одяг “на виріст”. Точної відповіді ми не знаємо. Але одне відомо: костюми, як і будь-який інший одяг, має відповідати параметрам чоловіка.

Блискучі костюми

Стиль диско і діловий костюм – це моветон у світі моди. Навряд чи чоловік в блискучому костюмі буде виглядати, як лицар у сяючих обладунках. Хочете підкорити даму серця хорошим почуттям стилю – вибирайте класичне чорне або сіре забарвлення.

Взуття з квадратним носком

Ви дуже помиляєтеся, якщо вважаєте, що туфлі, куплені на випускний, досі актуальні. Взуття з квадратним носком псує діловий образ. Класичні чоловічі туфлі повинні мати заокруглену форму.

Штани із купою кишень

Такі штани відмінно підійдуть для походу в гори. Але як повсякденний варіант одягу вони виглядають недоречно. Різні дрібниці помістяться в портфель або месенджер (НЕ барсетку!), Так що не варто зловживати кишенями.

Шкіряний плащ

Хоч сучасні кутюр’є і пропонують велику кількість стильних шкіряних плащів для чоловіків, у нас вони все одно асоціюються з мaфією 90-х років або представниками субкультур.

Занадто вузькі джинси

У вузьких джинсах немає нічого поганого, якщо вони не схожі на жіночі легінси.

Глибоке дeкольте

Футболки з V-подібним вирізом додадуть привабливості образу, якщо цей виріз не розміром з Маріанську западину. Чоловіки, якщо хочете похвалитися спортивною фігурою, то краще вже ходіть без фyтболок ;)

Сандалі зі шкарпетками

Який рейтинг чоловічих моветонів в одязі може обійтися без них. У минулому році дизайнерські будинки Vеrsаce, Вottega Vеnеta і Мargaret Нowell продемонстрували в своїх колекціях приклади відмінного поєднання шкарпеток з відкритим взуттям.

Вони довели, що шкарпетки з сандалями виглядають жахливо лише через невміння підбирати одне під інше. Але позбутися стереотипу ну дуже складно.

За матеріалами – “Радіо Максимум”.

03/03/2019

You cannot copy content of this page