fbpx

Ці Божі підказки варто всім взяти на замітку

Бог робить все, щоб люди були щасливі. Ми самі псуємо своє існування, тому є підказки, які варто взяти на замітку!

Божі підказки для всіх людей.

Бог створив людину не для мук, а щоб вона раділа, творила, любила. Тому варто менше скаржитися, є люди, яким гірше живеться, ніж вам.

Кожен з нас повинен проявляти свою божественність, покращувати світ. Бог дає нам дар, сили, таланти, і необхідно їх застосувати за призначенням. Допомагайте тим, кому можете, вдосконалюйте навколишній світ.

Якщо людина буде жити, наповненою любов’ю до всього навколо, і людей в тому числі, вона притягне до себе і фінансове благополуччя, і сприятливі події. Прояв агресії, гнів, скандальність, навпаки, незмінно погіршує існування кожного.

Нічого не відбувається в житті просто так. Своїми вчинками, діями, словами і роздумами ми формуємо своє майбутнє і сьогодення. Так що тільки від нас самих залежить, будемо ми стрaждaти або отримувати насолоду від життя.

Події що відбуваються з нами – це результат наших думок. Потрібно мислити позитивно і гнати зі своєї голови весь негатив. Тільки так можливо створити сприятливу дійсність. Погані думки, а також гордість, заздрість, гнів, агресивність – притягують невдачу і невезіння.

Щоб не відбувалося, потрібно намагатися створювати позитивний настрій, бути спокійним і вірити в свої сили. Вірте в те, що допоможе вам Бог і в себе, тоді все вийде!

Щоб почути голос Бога, потрібно просто поставити йому запитання яке вас цікавить, а потім прислухатися до голосу своєї підсвідомості.

З Божою допомогою може врятуватися кожна людина, в кожному з нас є Бог. Його потрібно просто знайти в собі, а потім проявити.

Бог любить кожного, незважаючи на тяжкість скоєних нами вчинків. Це не означає, що можна творити злі діяння, мова про те, що Бог любить і прощає тих, хто щиро покається, і зрозуміє огидність зробленого.

Є такий Божий закон – «закон подібності». Ось у чому він полягає. Якщо ви не будете себе любити, то і навколишні вас любити не будуть. Як ви засуджуєте інших, так і вас будуть засуджувати. Як ви ставитеся до людей, так і до вас вони будуть ставитися.

Причина всіх неприємностей, що трапляються з людиною, тільки в ньому самому, а не в оточуючих. Ми самі руйнуємо своє існування і не дозволяємо бути щасливими.

Усередині кожної людини є все, що йому потрібно, і навіть – гроші, пошана, слава, влада. Потрібно тільки навчитися вивільняти це. І вийде це зробити тільки за допомогою неухильного дотримання законів Божих.

Не потрібно ділити людей на хороших і поганих. Людина, яка вам чимось не подобається, інших може цілком влаштовувати.

У Бога немає таких понять, як «покарання», «кара», «вина» і т.д. Звертаючись до Бога, потрібно задавати питання: «Навіщо?», А не «За що». Бог допускає право на вчинення помилки, і на її виправлення, витяг уроку на шляху, який потрібно пройти кожному. А найкращий спосіб виправити помилки – це полюбити ближнього і себе!

Я не нав’язую нікому «існування Бога», але, погодьтеся, це підказки дуже мудрі і до речі в нашому сучасному світі. Не звинувачуйте і не докоряйте Богу, оточуючим, вся справа тільки в вас! Не скаржтеся, тому що є люди, яким гірше. Мисліть позитивно! Щоб не трапилося, залишайтеся людиною!

You cannot copy content of this page