fbpx

Ці люди приносять щастя і удачу. Шість ознак «добрих вісників»

Є люди, які можуть принести щастя, удачу, викликати доброчинні зміни у вашому житті. Один письменник сказав: треба примкнути до сильної людини, і тоді вам передасться частина її сили. Ні, ви не заберете в неї енергію; вона випромінює світло і тепло, така її сутність. Треба просто триматися поруч, дружити, спілкуватися, вчитися, переймати – добре ставитися до такої людини. Проявити симпатію. Якщо така людина з’явилася на життєвому шляху, це прекрасна можливість стати щасливішим і домогтися успіху. Це добрий знак!

– від такої людини виходить почуття умиротворення і душевного спокою. Ні, вона може бути зовсім не милостивою і піднесеною. Але в час її присутності спокійніше. Якось радісніше. Вона немов заряджає енергією і надією. Неначе каже: «все буде добре!».

– після спілкування з такою людиною надовго зберігається бадьорість і піднесений настрій. Вам починає щастити; нехай навіть маленьке, але справжнє везіння. Успішно проходять переговори, вирішуються питання, вдається отримати дозвіл або потрібний документ.

– можуть знайтися втрачені речі, можуть віддати борг, який не віддавали, можуть премію дати. Можна щось виграти приємне, отримати подарунок, вигідно щось продати. Відбувається фінансове покращення. Прибуток. Нехай маленький, але прибуток.

Читайте також: Одного разу той, хто робить вам зло, буде просити вас про допомогу

– ви почуваєтесь краще! Минув головний біль, наприклад. Покращилося здоров’я. Від застуди сліду не залишилося, одужала дитина або хтось із близьких.

– поради такої людини дуже корисні. Вони реально допомагають. Навіть якщо вона жартівливо каже або розповідає про себе, в її словах глибокий сенс – саме для вас. Вона немов передає корисну інформацію, адресовану особисто вам.

– вам хочеться підійти ближче до такої людини – від неї тепло! Вона випромінює енергію. Ви відразу відчуваєте симпатію, довіру, І потім ви думаєте про цю людину – вона справила сильне враження на вас. Її образ «закарбувався» в вашій душі. Хоча на вигляд вона може бути звичайнісінькою…

Якщо така людина зустрілася в житті – це початок хорошого періоду. Навіть якщо це випадкова зустріч, якщо ви просто трохи поспілкувалися, стикнулися – все одно це чудово. Стикаючись з іншою сильною і здоровою системою, ми набуваємо її якості і властивості. Ця людина неспроста зустрілася вам. Це і приклад, і надія, і добрий знак на майбутнє, і підтримка. Постарайтеся отримати пораду і добре напуття, якщо зустріч коротка. Навіть цього досить, щоб заповнити ресурс і стати сильнішим.

Така людина – добрий вісник щасливих змін. Головне, не пропустити цю зустріч. Свою особисту добру звістку…

Автор – Aнна Кіp’янова(психолог)

03/05/2019

You cannot copy content of this page