fbpx

Ці люди притягли купу барахла заваливши підлогу квартири: мачуха провернула схемку залишивши мене без житла

Мій батько пoмер 2 роки тому. Я жила в його квартирі рік, з моменту мого вступу до університету (тато купив квартиру, щоб я почала самостійне життя і заодно не заважала його особистому життю з мачухою). І так, квартира була куплена, коли він перебував у другому шлюбі. Джерело

Ми з Тетяною (мачуха) вступили в спадок в рівних частках, тільки ця однокімнатна квартира. Всі гроші, які заробляв батько, вона відкладала собі на рахунок або допомагала своєму синові гасити іпотеку. Тому ніякої готівки мені не дісталося.

Вона мені відразу запропонувала викупити її половину (хоча вона знала, що я ледве-ледве зводжу кінці з кінцями і мені часто просто не має що їсти). Я звичайно, відмовилася і попросила почекати пару років, щоб я довчився і встала на ноги. На що вона відповіла, що не збирається чекати і продасть свою частку в квартирі.

Квартира коштувала дорого. За половину по ринковій вартості її частку, звичайно, ніхто не бажав купити. І виявилося, що ця зарaза додумалася знайти чорних ріелторів і продати свою частку за сущі копійки!

Читайте також:Якщо хочете зберегти стрункий стан, і залишатись здоровим, не робіть цього після вживання їжі

Ці люди (чоловік і дружина) відразу в’їхали в квартиру. Ну як в’їхали? Просто притягли купу барахла, начебто зі смітника,  . Протягом дня тусувалися зі мною, робили життя нестерпним, шуміли, смажили і палили щось смердюче, а вночі їхали кудись. Ніяким насuльством вони мені не погрожували, але я себе жaхливо відчувала, бо не могла навіть нормально помитися, не боячись, що вони почнуть ломитися в двері.

Добило мене те, що в один “прекрасний” день я повернулася з універу, а двері в туaлет ніби й не було. На моє німе запитання ця сімейка сказала, що вони вирішили зробити частковий ремонт-двері викинули, а нову на замовлення зроблять тільки через місяць.

Я все розумію, що це був хитрий план по виживанню мене з квартири, але я просто не витримала і дала згоду на її продаж. Покупця вони знайшли швидко. І всього за тиждень ми її продали.

Тепер я свою частку витрачаю на знімання кімнати в комуналці. Сподіваюся до моменту закінчення університету від цієї суми хоч щось залишиться. Кидати навчання боюся, тому що рідних у мене зовсім не залишилося і в цьому житті я можу розраховувати тільки на себе. І кожен новий день я згадую свою мачуху і тихо ненавиджу її.

You cannot copy content of this page