fbpx

Ці шість красивих зодіакальних пар просто приречені на розлучення

Звичайно бувають і винятки

Напевно, кожна людина хоч раз замислювався про те, чи не помилилася вона з вибором другої половинки. Гороскоп сумісності допоможе дізнатися, чи є майбутнє у вашої пари. Австрологи підібрали список зодіакальних пар, які навряд чи зможуть побудувати щасливі відносини через несумісність по знаку Зодіаку.

Овен і Лев

Сильний і владний Лев, що знаходиться під впливом Сонця, не зможе стати підходящою парою для ексцентричного Овна, яким опікується Марс. Представники цих знаків – яскраві особистості, які, перебуваючи в парі, здатні придушити один одного. Кожному з них властива цілеспрямованість, мужність і прагнення до лідерства. Цих людей об’єднує і вогняна стихія, і сильний характер, який стане перешкодою в спробі порозумітися один з одним і породить постійні конфлікти. Закохані представники цих Знаків рідко сумісні і навряд чи зможуть підтримувати в родині стійкі відносини.

Скорпіон і Рак

На жаль, у пари Рака і Скорпіона буде складне спільне майбутнє. Скорпіон, що знаходиться під впливом Плутона, є дуже таємничою людиною і створює враження неприступної особистості. Раки, що знаходяться під впливом Місяця, спокійні і неквапливі, їм не властива наполегливість, яка необхідна в стосунках зі Скорпіонам. Тому з часом таким людям набриднуть відносини, і почуття згаснуть.

Козероги і Риби

Союз Козерога і Риб можливий, однак справа навряд чи дійде до загсу. Загадковим і емоційним Рибам буде важко жити поряд з сильним і харизматичним Козерогом. Вплив Сатурна підкреслює в Козерозі всі найсильніші якості – витривалість, терплячість і наполегливість. Вплив Нептуна на Риб проявляється в емоційності, обережності і зайвій мрійливості. Непрактичність Риб буде сильно дратувати Козерогів, які є реалістами і серйозно підходять до будь-яких справ. Представники таких Знаків Зодіаку можуть стати хорошими друзями, доповнюючи один одного позитивними якостями, проте спільний побут не зможе принести плодів.

Стрілець і Водолій

На відміну від інших знаків Зодіаку, Водоліям складно знайти собі пару. Ці люди стpаждають постійними перепадами настрою, не відрізняються товариськістю. Цей знак Зодіаку знаходиться під впливом одночасно двох планет – Сатурна і Урана. Вплив Сатурна пробуджує у Водолії бажання свободи і моментами може викликати меланхолійний настрій, а вплив Урана дає енергію і завзятість. Стрілець знаходиться під впливом Юпітера, а це значить, що такі люди завжди прагнуть до уваги, люблять спілкування і не бояться бути щирими. Водолій не зможе приділяти Стрільцю належної уваги, а Стрілець буде відчувати холод і байдужість з боку коханого. Згодом Водолій захоче вдатися властивому йому почуттю свободи, а Стрілець захоче уваги з боку коханої людини, і обидва попрямують на пошуки більш підходящого їм супутника життя.

Стрілець і Лев

Енергійним, життєрадісним і харизматичним Стрільцям буде складно стати міцною парою з Левами, які володіють неймовірною внутрішньою силою і наполегливістю. Відносини таких людей не будуть довгими і романтичними – в них буде присутня пpистpасть, але з часом обидва паpтнери захочуть серйозних відносин, але ніжних і романтичних почуттів один до одного вони випробувати так і не зможуть. Юпітер наділяє Стрільців товариськістю і бажанням займати чільну позицію. Леви прагнуть до лідерства не тільки в житті, але і в любoвних відносинах, їм, як і Стрільцям, важливо постійну увагу і заохочення. Постійне придушення один одного і суперництво може привести пару до розставання.

Читайте також: 4 пари знаків Зодіака, які створені одна для одної і ніколи не розлучаться

Тельці і Близнюки

Яскраві і життєрадісні Близнюки найчастіше є творчими натурами. У них є бажання пізнавати нове і наповнювати своє життя яскравими моментами. На відміну від Тельців, для яких важливіше сталість і домашній затишок. Цей знак знаходиться під впливом Венери, тому відрізняється чутливістю і бажанням знайти кохану людину, з яким можна створити сім’ю. Близнюки, перебуваючи під впливом Меркурія, є експериментаторами. Вони не люблять сидіти на місці, що абсолютно не сподобається Тельцю, який є дуже посидючим. В майбутньому таким людям стане нудно один з одним. Близнюкам не вистачатиме гострих відчуттів, а Тельці не захочуть залишати свій затишний будинок.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page