fbpx

Ці слова найголовніші противники щастя. Сім слів які відлякують удачу

Більшість слів, які ми вимовляємо в повсякденному житті, впливають на наше майбутнє. Є слова, які притягують удачу, а є ті, які її відлякують.

Перше слово: немає. Це найголовніший противник щастя. Навчіться формулювати свої думки так, щоб не використовувати це слово занадто часто. В ідеалі, звичайно, потрібно ніколи його не вимовляти, але це абсолютно неможливо. Постарайтеся знизити до мінімуму використання слова «ні». Це найголовніше заперечення, яке найсильніше руйнує ваше позитивне біополе.

Читайте також:– В неї ж грyди замалі? Може, шарфиком прикриємо? Свекруха з усіх сил псувала весілля, а потім і життя

Друге слово: ненавиджу. Ненависть – найстрашніше зло, яке може бути народжене внутрішнім світом людини. Йому немає ніяких виправдань. Вимовляти його не можна ні за яких умов, навіть в жарт. Позбутися його простіше простого, адже навіть якщо ви в депресії, якщо ви розбиті і хтось зробив вам щось неприємне, то «ненавиджу» говорити не обов’язково. Можна іншими словами висловити своє обурення.

Третє слово: прокляття. Не кажіть і не бажайте нікому зла за допомогою цього слова. У вас є реальний шанс зробити чиєсь життя схожою на пeкло, але не радійте цьому, якщо ви шукали спосіб покарати ворога, тому що такий пристріт повертається до джерела після того, як зробить свою справу з об’єктом. В цьому випадку застереження висловлюють екстрасенси, які краще за всіх знають, якою величезною темною силою володіє це слово і його похідні. Воно знижує ваш захист від так званих чорних смуг.

Четверте слово: проблема. На перший погляд здається, що це слово необразливо, проте коли ви дійсно будете мати справу з будь-якими проблемами, то постарайтеся не вимовляти це слово, бо у нього досить негативна енергетика. З усього нашого списку дане слово можна назвати найбезпечнішим. Просто постарайтеся не називати проблемами те, що дійсно ними є.

П’яте слово: бідність. «Бідність» позбавляє енергетики не тільки вас, але і приміщення, в якому ви перебуваєте. Якщо ви не хочете втратити грошову удачу, замінюйте це слово синонімами.

Шосте слово: смepть. Якщо ви хочете, щоб вашому здоров’ю ніщо не загрожувало, то не говоріть вголос це слово. Воно не просто позбавляє вас енергетики, воно висмоктує життєві сили. Говорячи це слово, ви змушуєте навколишній світ тьмяніти, втрачати фарби і ставати холодним, відстороненим.

Сьоме слово: чорт. Не тільки віруючі люди знають, що така лайка привертає темні сили. Екстрасенси і провидці кажуть, що «чорт» і всі його похідні слова – це магніт для негативу. Якщо ви не хочете, щоб будь-які ваші справи закінчувалися плачевно, а друзі перетворювалися на ворогів, то не говоріть цього слова ніколи.

Джерело

You cannot copy content of this page