fbpx

Ці три знаки Зодіаку сміло можна назвати королями флірту, перед якими неможливо встояти

Часто, навіть серйозні відносини, починаються з легкого флірту. Адже це спосіб невербального спілкування, який дає можливість майбутнім партнерам оцінити ступінь взаємного притягування.

До того ж, у представників різних зодіакальних сузір’їв свій власний спосіб зав’язувати знайомства і проявляти симпатію. Але є серед них трійка незаперечних лідерів, наділених особливим умінням зачаровувати під час флірту!

1. Близнюки

Справа в тому, що на руку Близнюкам грають відразу кілька факторів. Це і вміння подати себе з вигідного боку, і добре підвішений язик, і позитивний склад характеру! Люди згаданого знаку під час флірту включають чарівність на повну котушку, стають відчайдушними і непередбачуваними. До того ж вони спритно підбирають теми для розмови, вміють грати словами і виводити партнера на відвертість двозначними запитаннями.

У хід йдуть жарти, забавні історії і заливистий сміх. До того ж Близнюки відмінно володіють мімікою і розвивають мову тіла, так що вдалих поз і важких поглядів теж буде більш ніж достатньо! З іншого боку, представники даного сузір’я не забувають про рамки пристойності, так що рідко скочуються в вульгарність, що і робить їх майстрами флірту, без будь-якої підготовки.

2. Скорпіон

Флірт Скорпіона заснований не тільки на природженому магнетизмі цих різнобічних особистостей, а й на точному розрахунку маніпулятора! Адже представники даного сузір’я добре розбираються в психології, часто передбачають чужі вчинки і збирають інформацію заздалегідь. Вони розумні, можуть підтримати будь-яку розмову і м’яко підштовхнути співрозмовника, в потрібне русло. До того ж Скорпіони люблять залишати нотку загадковості, що і притягує оточуючих краще за любовне зілля!

Мову тіла, ці шанувальники флірту теж не ігнорують, так як чудово вміють справити враження вигідним ракурсом, легким кивком голови або привабливою посмішкою. Вони включають грацію, користуються легкими дотиками і захоплюють в азартну гру любові двозначними натяками! Так що мало хто зможе залишитися байдужим, коли Скорпіону захочеться пофліртувати.

3. Лев

Леви – королі в будь-якій справі, за яку беруться, а вже в питаннях флірту, вони справжні боги! У цьому їм допомагає багатогранність характеру, воля до перемоги і відмінні зовнішні дані. Лев любить блищати в суспільстві, оточувати себе дорогими речами і обожнює кокетувати, так що по праву є спокусником номер 1. До того ж його жести і міміка викликають мимовільне захоплення, а його увага – змушує тремтіти серця шанувальників!

Звичайно, слід нагадати про те, що Леви – відмінні оратори і досконало володіють магією слова! Від вишуканих компліментів представників цього знаку захоплює дух, а їх вміння зберігати позитивний настрій викликає глибоку повагу. Таким чином Леви завжди залишаються у виграші, і здатні підкорити будь-яку вподобану людину. З іншого боку, їх флірт може бути просто розминкою, так що не варто надавати йому великого значення.

You cannot copy content of this page