fbpx

Ці запахи майже моментально допомагають підняти настрій

Поганий настрій – штука однозначно неприємна. А зіпсувати настрій може все що завгодно – строгий начальник, примхливий партнер, вічні пробки, спека, галасливі сусіди та інше. Як же впоратися з поганим настроєм?

Не повірите: вам допоможуть запахи!

Дослідження показують, що деякі аромати здатні миттєво покращувати настрій. Спробуйте будь-який з нижчеперелічених – гірше вже точно не буде!

Отже:

1. Запах цитрусів.

Будь-цитрус – апельсин, лимон, лайм, грейпфрут і т. д. – миттєво покращує настрій своїм ароматом. А конкретно лимонний запах додає сил і заспокоює нерви.

2. Запах хвої.

Хвойний запах викликає приємні асоціації із зимою і Різдвом. Тому цей аромат навіває спогади і піднімає настрій.

3. Запах сонцезахисного крему.

Коли ви останній раз були на пляжі і мазалися кремом від сонця? Понюхайте його і згадайте цей час, що гарантовано підніме вам настрій!

4. Запах м’яти.

М’ята – кращий засіб для хорошого настрою. Досить понюхати її або навіть випити будь-м’ятний напій. Цей аромат заспокоює і розслабляє.

5. Запах сандалу.

Аромат сандалу допомагає краще засипати, знімає тривожність і покращує настрій. Також сандал допомагає вгамувати дратівливість і агресію.

Звідки взяти всі ці запахи?

Кращий варіант – придбати ефірні масла з улюбленими ароматами. Вони компактні і легкі, так що їх зручно носити з собою. Навіть якщо пару крапель проллються в сумку, ви навряд чи будете заперечувати!

Можна також накапати маслом на хустку і носити її з собою. Нюхайте хустку, коли буде потрібен заряд гарного настрою.

За матеріалами: navolne.life

А у вас є улюблені запахи?

 

You cannot copy content of this page