fbpx

Цi знаки Зодіаку перетворять вaше сімейне життя на пeклo

Саме ці знаки Зодіаку перетворять ваш, на перший погляд, щасливий шлюб на справжнє пуклo, пише Радіо Максимум

Овен.

Овнам немає рівних в любовних відносинах, не обтяжених побутом, обов’язками, залежністю. Їх стихія – короткі романи і пристрфсні побачення, але ніяк не сім’я або довгостроковий союз.

Овни відрізняються підвищеною нетерплячість, запальністю і неврівноваженістю. Шлюб на них діє деструктивно, проявляючи їхні найгірші якості – дратівливість, гнів, незговірливість, претензії і диктатуру.

Читайте також: МОЛИТВА ЗАРОБІТЧАНИНА ДО ГОСПОДА ПРО БЛАГОСЛОВЕННЯ СВОЄЇ ПОДОРОЖІ

Близнюки.

Шлюб із Близнюками один з найскладніших, хоча б тому, що затягнути його туди проблематично. А яке сімейне щастя з-під палки? Партнер Близнюків тягне на собі вантаж сімейних відносин, в той час як самі Близнюки постійно норовлять звідти втекти або хоча б тимчасово сховатися від обов’язків і зобов’язань.

Скорпіон.

Цей знак один з найбільш проблемних для будь-яких відносин. Просто в шлюбному союзі Скорпіон може собі дозволити мучити партнера на законних підставах. Незважаючи на переважання в характері таких якостей, як владність, впертість, ревнощі, непримиренність, Скорпіони дуже рідко залишаються самотні.

Стрільці.

Стрільці – абсолютно “позашлюбний” знак. Серед представників цього сузір’я найбільша кількість цивільних співмешканців, які впевнені, що вони вільні, а відносини – тимчасове явище, і вони зможуть піти в будь-який момент.

You cannot copy content of this page