fbpx

Цілими днями готуємо помідорову закуску: з’їдається одразу навіть остигнути не встигає

У мене на дачі вже дозріли помідори. Урожай цього року на славу, тому є можливість експериментувати і вигадувати нові рецепти. Закрутки на зиму – це само собою, але треба ж щось і прямо зараз готувати. Для цього у мене є один приголомшливий рецепт. Ця проста закуска з помідорів і сиру підкорить твоє серце, я впевнена.

Ми розповімо вам, як приготувати швидку закуску з помідорів, яка порадує всю родину.

Складові:

– 3 помідори

– 1 яйце

– 3 ст. л. тертого сиру

– 3 ст. л. панірувальних сухарів

– 1 ст. л. пшеничного борошна

– 50 мл рослинної олії

– сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Помідори вимийте і наріжте кружечками завтовшки 0,5 см. Розкладіть їх на паперовому рушнику, щоб вийшла зайва волога. Потім посоліть і поперчіть кружечки.

2. Тепер час приготувати паніровку, яка буде складатися з трьох шарів. В одну ємність насипте борошно, в другу збийте яйце, а в третій змішайте твердий сир і панірувальні сухарі. До речі кажучи, можна посолити не помідори, а збите яйце.

3. Можна приступати до смаження. Обваляйте кружечки спочатку в борошні, потім в яйці, а потім в паніровці з сиром. Потім виклади їх на розпечену сковорідку і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки. Готові помідори перекладіть на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир. А після на тарілку – і можна подавати до столу.

Проста і смачна  закуска готова! Мені ще подобається посипати помідори свіжою зеленню або подавати з вершковим соусом, але і без цього закуска змітається зі столу в одну мить. Адже поєднання хрусткої скоринки, соковитої начинки і сирного присмаку нікого не може залишити байдужим!

Сподобався рецепт? Обов’язково поділися з друзями!

You cannot copy content of this page