fbpx

Ціни на черешні та полуниці на українських ринках

У 2018 році полуниця з’явилася на ринках України ще в перших числах травня, проте ціни на неї дуже суттєво відрізняються у різних регіонах країни. Так, у Західній Україні ягоди дешевші, ніж в інших областях.

Про це повідомляє 24 канал..

Зазначимо, що на ринку Західної України . Якщо порівнювати з минулим тижнем, то вартість цих ягід на ринках регіону впала мінімум у 2 рази. При цьому на сьогодні полуниця і черешні коштують у 1,5 рази дешевше, ніж у 2017 році.

Станом на 8 травня на ринку “Шувар”, який є найбільшим оптовим майданчиком для торгівлі вітчизняною плодоовочевою продукцією у Західному регіоні, полуниця садова коштувала 25-45 гривень за кілограм, а черешня коштує – 23-26 гривень за кілограм. Для порівняння, рік тому на “Шуварі” полуниця коштувала 45-65 гривень за кілограм, а черешня – 35-45 гривень за кілограм.

Читайте також: Врятують вас від задухи, подбають про стан вашої шкіри: 4 кімнаті рослини, які очищають затхле повітря влітку

Тим часом у Києві на ринку “Столичний” полуниця коштує в середньому 75 гривень за кілограм. А на одеському ринку “Початок” ягода коштує від 110 гривень за кілограм.

Зазначимо, що на сьогодні черешня представлена ​​лише у Західній Україні, зокрема, на ринку “Шувар” у Львові.

You cannot copy content of this page