fbpx

Цього листа написала мати, щоб покарати свого сина, але вона навіть не підозрювала, що його читає весь Інтернет

Підлітковий вік – найскладніший період як для дітей, так і для їх батьків. В цей час власні діти здаються некерованими, зухвалими і агресивними. Вони вимагають незалежності і довіри, яку не завжди здатні виправдати. Ця жінка дізналася, що її 13-річний син брехав їй про те, що робив домашнє завдання. Але замість того, щоб влаштувати cкандал, вона вирішив провчити сина.

13-річний Аарон заробляв на кишенькові витрати за допомогою свого каналу на YouTube. З появою такого джерела доходів хлопець став почуватися незалежним і проявляти неповагу до матері. Він брехав їй про те, що робить уроки, а коли мати викрила його у брехні, підліток апелював їй тим, що йому не потрібна школа, так як у нього вже є робота і він відчуває себе досить самостійним і незалежним.

Жінка написала синові лист і прикріпила до дверей його кімнати. Вона збиралася поділитися ним тільки з друзями, проте випадково фото стало загальнодоступним на Фейсбуці. Люди просто в захваті від того, що написала ця мама. Запис зібрав понад 165 000 репостів.

Дорогий Аарон,

Мені здається, ти забув, що тобі всього лише 13 років і що я все ще твоя мати! Але якщо ти так хочеш бути незалежним, думаю, цей урок самостійності піде тобі на користь! Оскільки, як ти заявляв, тепер ти сам заробляєш гроші, тобі не складе труднощів викупити у мене всю техніку, яку я колись купувала тобі. Якщо ти хочеш, щоб у твоїй кімнаті було світло і доступ в Інтернет, тобі доведеться платити твою долю комунальних платежів.

Читайте також: Школяра дражнили в школі через «дівчачий» ланч-бокс. І тоді дядько придумав геніальний спосіб, щоб йому допомогти

  1. Кімната – $ 430.
  2. Електрика – $ 116.
  3. Інтернет – $ 21.
  4. Їжа – $ 150.

Крім того, тепер тобі доведеться виносити сміття і пилососити по понеділках, середах і п’ятницях. Також тобі потрібно буде підтримувати чистоту в своїй ванній кімнаті, готувати собі їжу і прибирати за собою. Кожен раз, коли ти не будеш виконувати ці обов’язки, я буду стягувати з тебе $ 30. Вважай цю суму оплатою мені за послуги покоївки.

Коли ти вирішиш, що готовий знову стати моїм сином, а не сусідом, ми можемо переглянути умови.

З любов’ю, Мама”.

Побачивши записку, син розірвав її на дрібні клаптики і в люті вибіг з дому. Однак мати розуміла, що йому потрібен час, щоб заспокоїтися і обговорити все без емоцій. Коли почуття охололи, її син прийшов додому і сам віддав матері всі речі, щоб пізніше самостійно викупити їх. Мати і син підписали контракт, в якому чітко були прописані всі обов’язки і права кожного з них.

Часом діти ростуть дуже швидко і стають дорослими раніше, ніж ми буваємо до цього готові. Дуже важливо в такі моменти дати їм можливість зрозуміти, що значить незалежність. Метод виховання цієї жінки спрацював. Вона дала зрозуміти своєму синові, що самостійність має на увазі також безліч обов’язків і велику відповідальність.

За матеріалами.

Опубліковано 6 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page