fbpx

Цьогорічну відпустку ми з дружиною вирішили провести не зовсім звичайно, як для нас. Було вирішено помандрувати містами. Про наші плани стало відомо сестрі дружини, тому ми були одразу ж запрошені нею на гостину. Як же ми здивувались коли до неї все ж приїхали. Уже і не спілкуємось

Цьогорічну відпустку ми з дружиною вирішили провести не зовсім звичайно, як для нас. Було вирішено помандрувати містами. Про наші плани стало відомо сестрі дружини, тому ми були одразу ж запрошені нею на гостину.

Живе вона поблизу Карпат, де безліч красивих і мальовничих місць. Тому ми вирішили провести у Тетяни три дні.

Наша подорож розпочалася з столиці нашої країни. На початку нашої відпустки ми попередили Тетяну, в яких числах приїдемо до неї. Вона ж запевнила нас, що чекає на нас з нетерпінням.

Коли вранці покидали столицю, то ще раз подзвонили дружині сестрі. Дорога зайняла досить багато часу, але ми все одно приїхали до родички.

Вона нас зустріла, але було видно, що особливої ​​радості вона не відчуває, незважаючи на те, що ми бачимося раз на кілька років. Спілкуємося теж не особливо часто, хоча дружина намагається дзвонити на всі свята.

Особисто я звернув увагу на стіл, який нам накрили. Ми приїхали до Тетяни додому в районі обіду, а нагодували нас дуже скромно, на стіл навіть не поставили хліб та сметану. Хоча якщо на гостей справді чекають, то зазвичай накривають стіл багатший, ну хоча б хліб на ньому буде точно.

Ми розуміли, що обставини могли бути різними. Тому після кілька годинного відпочинку, ми вирішили з’їздити у своїх справах і заразом купити продуктів, щоб увечері добре посидіти з шашличком та іншими смаколиками. Про це ми сказали Тетяні.

Вона дуже охоче дала свою згоду. Але, повернувшись увечері і зайшовши до будинку, ми побачили ще одну сім’ю, яку ми не знали. Виявилося, що це подруга Тетяни та її родина, причому повним складом – троє дітей, чоловік та звичайно дружина.

Вони вже гостювали у своячки тиждень. Ми розуміли, що будинок маленький, лише три ліжка, тож запитали у Тетяни, де ж нам ночувати. На що вона відповіла: «У мене вам немає місця для ночівлі! Можна в коридорі спробувати постелити на підлозі».

Ми з дружиною вирішили нічого не говорити із цього приводу. Просто забрали наші речі та поїхали до готелю. А з Тетяною вирішили більше не спілкуватись. Це надто негарно з її боку.

Ми про свій приїзд попередили і обговорювали все заздалегідь. Чому у її домі місце для якоїсь подруги було, а от нам вона його не знайшла, хоча запрошувала? Добре ми мали гроші і змогли знайти готель, а якби не було? На підлозі б спали?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page