fbpx

Ця тендітна жінка-поліцейський з Житомира, стала мамою 13 діток (фото)

Жінка-поліцейський з Житомира стала мамою 13 діток

У північно-західній частині України в місті Житомирі живе дивовижна і дуже добра 35-річна жінка, яка, незважаючи на свій вік, стала мамою для 13 дітей, трьох своїх і 9-ти прийомних. А ще Світлана Зіляк вибрала для себе незвичайну професію — поліцейського.  Джерело

В юні роки Світлана отримала освіту економіста, а потім влаштувалася на роботу дизайнером. Дівчина жила як всі, завела сім’ю, народила дітей. Але почуття того, що вона здатна на щось більше, не покидало її.

Читайте також: 20 несподіваних способів використання господарського мила. А ви, знали?

Одного разу Зіляк дізналася, що йде новий набір в поліцію. Тоді дівчина зрозуміла, що це саме те, що їй хочеться. Вона вирішила вступити до лав охоронців закону.

Світлана виглядає дуже тендітною, милою і доброю дівчиною. Але це не заважає їй нарівні з чоловіками-поліцейськими стояти на сторожі порядку і затримувати злочинців, які вирішили порушити закон.

А ще 35-річна жінка-поліцейський виховує 13 дітей. А почалося все з трaгедії, коли в 27 років вона дізналася, що її сестра з чоловіком загuнули в авaрії. Щоб племінників не забрали в дитячий будинок, Світлана вирішила, що сама їх виховає. Тим більше що досвід зі своїми дітьми у неї вже був.

Так жінка стала багатодітною мамою. Трохи пізніше її сім’я поповнилася ще на трьох дітей, яких Світлана забрала з вулиці. Потім Зіляк взяла під своє крило сусідських дітлахів-безпритульників, яких виховувала одинока і хвора бабуся. А ще двоє малюків потрапили до неї з проблемної сім’ї.

В результаті Світлана стала мамою для 13 дітей. Жінка каже, що до всіх ставиться однаково і ніколи не ділить дітей на своїх і чужих, вони всі для неї рідні.

Місцева влада допомогла родині з житлом, в якому тепер живе мати-гeроїня і 9 її дітей. Решта вже завели свої сім’ї і переїхали в власне житло. А одна з прийомних дочок навіть зробила Світлану бабусею, подарувавши їй внучку.

Вчинок звичайної дівчини з Житомира дійсно гідний поваги. Незважаючи на юний вік, вона не побоялася взяти на себе тягар відповідальності і подарувати надію на майбутнє 10 прийомним дітям.

«Ми всі живемо дружно. Я рада, що у нас така велика і міцна сім’я і що діти, які залишилися без батьків змогли знайти нову маму, в моїй особі», — поділилася жінка.

You cannot copy content of this page