fbpx

Цим шістьом знакам Зодіаку скоро посміхнеться фортуна, а решта отримають по заслугах

Кожна людина, і її дії призводять до певних наслідків. Рано чи пізно за все в житті доведеться відповісти по заслугах.

Зради, хвороби, банкрутства та навіть втрата близьких людей, все це шле людині доля як покарання за злі діяння.

І навпаки – якщо думки і вчинки несуть тільки добро і позитив, то і Всесвіт відгукнеться щасливими моментами і радісними подіями.

Настає той самий час, коли Зірки можуть розставити все по своїх місцях. Якщо довго не щастило без причини – удача, нарешті посміхнеться вам. Якщо ви намагалися творити добро – це і ваш щасливий час.

Навіть якщо ви жили тільки заради себе, але не заважали іншим, то теж можете розраховувати на позитив. Ну, а якщо у вас підла натура і ви не покаялися – то чекайте покарання. Все чесно. Що робимо – те і маємо.

Почнемо з хорошого. Водолії, Стрільці і Овни, не дуже-то блищали на любовному фронті в минулому році. Посміхніться, астрологи прогнозують вам романтичні пригоди, а деяким навіть весілля до вже цієї осені. Ці Знаки Зодіаку будуть як ніколи привабливі для протилежної статі.

Ще кілька Знаків зможуть похвалитися удачею. Це – Козероги, Леви, Раки і Риби.

Ви були позитивними героями і заслуговуєте нагороди. Вам пощастить більше в фінансовому плані. Представники цих Знаків досягнуть успіху в бізнесі і кар’єрному зростанні. Деякі навіть зможуть помітно розбагатіти.

Доля перестане відчувати і Терезів і Дів.

Все само собою налагодиться і у вашому житті з’явиться стабільність, якої так не вистачало весь минулий рік.

Тепер подивимося, хто ж понесе покарання. Близнюки абсолютно не вміють відповідати за свої вчинки і не визнають помилок. Намагаються викрутитися з ситуації ціною інших. Прийшла пора розплати. Цього року вам доведеться несолодко, якщо так піде далі друзі відвернутися. Може трапитися, що коли вам знадобиться допомога – поруч нікого не виявиться. Схаменіться.

Зарозумілість Діви і Скорпіона виходить за рамки пристойності і загрожує в майбутньому повною самотністю.

Стримуйте свій запал, озирніться навколо, біля вас і так мало друзів. Побережіть рідних, адже вони не зобов’язані терпіти ваше погане до них ставлення. Постарайтеся виправити ситуацію. Інакше біди не уникнути.

У медалі є дві сторони. І у кожного з нас є своя тіньова сторона. Немає бездоганно чистих, але є можливість уникнути помилок. А тим, хто вільно чи невільно вчинив їх є час все виправити.

Творіть добро – і воно повернеться до вас щастям.

You cannot copy content of this page