fbpx

Цим знакам Зодіаку в цьому році відпустка принесе не тільки відпочинок

Багатьом знакам Зодіаку в цьому році відпустка принесе не тільки відпочинок, але і нові знайомства, які можуть добре вплинути на кар’єру чи зміни в особистому житті, пише «Радіо Максимум».

Скорпіони. Цей знак має всі шанси налагодити особисте життя, якщо поїде у відпустку восени. Але для цього вам потрібно добряче попрацювати влітку. Зате зможете заробити не просто на відпочинок біля моря, а на ту країну, яку дійсно хочете відвідати. Саме там у вас буде шанс зустріти чоловіка або дівчину своєї мрії і свого кола. Якщо знайомитися немає ніякого бажання, просто відпочивайте перед довгою зимою.

Леви. Найкращий відпочинок для вас настане тоді, коли ви, нарешті, зробите ремонт у квартирі або переїдете в приватний будинок. Після цього відпочинете зі спокійною душею. Ця відпустка стане часом зближення всієї родини, це буде теплий та душевний час.

Риби. Якщо ви навесні і влітку добре працювали, то вам обов’язково вдасться викроїти хоча б тиждень на відпустку і вирушити завершувати пляжний сезон в теплі країни. По-перше, задовольніть свою пристpасть до прекрасного, по-друге, нарешті відпочинете і виспитеся без ненависного режиму, по-третє, якщо не будете соромитися, знайдете багато нових знайомих, що цілком може обіцяти зміни в особистому житті. Тут вже як вам захочеться.

Читайте також: +30 – це далеко не межа: прогноз погоди на літо-2018

Водолії. Обов’язково виділіть декілька днів і вируште до своїх родичів. На місці ви зрозумієте, що там є чим допомогти, і своїми силами, і грошима. Адже вони ніколи нічого не попросять самі. А вже решту часу проведіть, як вважаєте за потрібне.

Терези. Можуть зустріти свою долю під час відпустки або поїздки в сусіднє місто. Ви будете проти знайомства, але поступово втягнетеся в розмову і самі не помітите, як спочатку станете друзями і обміняєтеся контактами, а потім і почнете зустрічатися. Це навряд чи буде роман на відстані, коханий буде вашим земляком або з сусіднього міста.

You cannot copy content of this page