fbpx

— Ти зробиш усе аби зберегти вашу сім’ю, – залізним голосом наказала свекруха, – Ти ще геть не знаєш, на що я здатна, якщо мене не послухати. Залишишся з моїм сином – подарую власний бізнес. Залишиш – поїдеш у своє містечко в чому сюди приїхала

— Ти зробиш усе аби зберегти вашу сім’ю, – залізним голосом наказала свекруха, – Ти ще геть не знаєш, на що я здатна, якщо мене не послухати. Залишишся з моїм сином – подарую власний бізнес. Залишиш – поїдеш у своє містечко в чому сюди приїхала.

Я народилася в маленькому місті. Ще в дитинстві зрозуміла, що хочу змінити своє життя і переїхати. Тому значну частину свого часу я приділяла навчанню. Змогла отримати золоту медаль, а потім пішла навчатися в один зі столичних університетів.

Під час навчання у мене з’явився хлопець. Наші відносини розвивалися стрімко. Згодом зрозуміла, що вже не уявляю свого життя без нього. Через кілька років він познайомив мене зі своїми батьками. Вони займалися бізнесом.

Виявилося, що я сподобалася його мамі. Вона стала іноді запрошувати мене в гості, щоб випити чаю і поспілкуватися. Мені було приємно і цікаво проводити з нею час. Вже через півроку хлопець зробив мені пропозицію, а потім ми зіграли весілля. Його батьки подарували нам на свято нову трикімнатну квартиру. Після цього свекруха допомогла мені влаштуватися на роботу. Просто подзвонила своїй найкращій подрузі і домовилася з нею, щоб вона взяла мене до себе на фірму. Варто відзначити, що робота була не складна, але з хорошою зарплатнею, тому я була щиро вдячна свекрусі.

Наступні три роки ми з чоловіком прожили в гармонії та злагоді. Однак потім наші відносини поступово почали псуватися. Ми стали значно рідше разом проводити вихідні. Приблизно через рік чоловік прийшов додому і сказав, що йому треба зі мною серйозно поговорити. Виявилося, що він закохався в іншу дівчину. Каже, що не хоче мене обманювати, тому пропонує мирно розлучитися. Не можна сказати, що я не підозрювала про те, що у чоловіка з’явилася коханка. Просто до кінця не хотіла в це вірити. Однак з огляду на те, що мої почуття до нього в значній мірі охололи, я вирішила не влаштовувати непорозумінь. Сказала, що не буду його утримувати і згодна на розлучення.

Однак уже через кілька днів до мене зателефонувала свекруха і сказала, що терміново сьогодні чекає мене в гості. Вона сказала, що проти нашого розлучення. Потім я їй відверто розповіла про те, що наші почуття з її сином згасли, тому не хочу йому заважати. Свекруха оцінила мою щирість, але це ніяк не вплинуло на її позицію. З’ясувалося, що їй дуже не подобається нова кохана її сина. Вона виступає категорично проти їхніх стосунків. Потім вона додала, що я зобов’язана повернути любов свого чоловіка. В іншому випадку свекруха обіцяла мені серйозні негаразди. Сказала, що мене вже на наступному тижні звільнять та так, що мене навіть на посаду прибиральниці ніхто не візьме, якщо я не погоджуся.

Якщо ж я налагоджу відносини з чоловіком, то мене чекає підвищення. Додала, що в разі збереження нашого шлюбу вона виконає мою давню мрію – допоможе започаткувати власну справу. На прощання вона сказала, аби я не ображалася і зробила правильний вибір. Каже, що потім я їй ще подякую. Я не знаю навіть, як на це все реагувати. Голова йде обертом. Як вчинити, підкажіть, бо я не бачу виходу і геть заплуталась.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page