fbpx

Тисячі жінок в Україні варять пельмені – неправильно! секрети які варто знати

Варка пельменів – це блюдо давно вже вважають холостяцьким. Саме варіння звичайних пельменів з магазину. Варяться вони набігу, коли наздоганяє непереборне відчуття голоду.

У варіння пельменів існують свої тонкощі. Вам відомо, що секрет істинного приготування цієї страви лише на 60% залежить від хорошого фаршу і тіста, а решту 40% від правильного приготування? Готуємо пельмені правильно.

Варка пельменів

Візьміть велику каструлю, заповніть її водою наполовину, доведіть до кипіння. У воду додайте сіль, лавровий лист, перець. Перемішуйте акуратно, до того моменту, поки пельмені спливуть, а після повільно вилийте склянку холодної води і варіть ще близько 5 хвилин після закипання. Це допоможе стати тісту більш м’яким і повітряним.

Пельмені на пару

Чашу пароварки заповнити до позначки, додати перець і лавровий лист. Грати змастити вершковим маслом і покласти на неї пельмені, приготування займає близько 30 хвилин.

Смажені пельмені

Візьміть сковороду, розігрійте її, додайте трохи рослинної олії, зменшіть вогонь і трохи обсмажте пельмені з кожного боку. Обов’язково посоліть і додайте перець. Додайте воду в каструлю і заповніть її до 0,5 см. Вода повинна випаруватися.

Пельмені в мультиварці

Покладіть пельмені на дно чаші, залийте сметану і воду, в пропорції 1: 2, додайте сіль і перець. Отримана суміш повинна покривати пельмені на 7 см. Увімкніть режим «Випічка» на 20 хвилин, після цього додайте тертий сир і залиште на десять хвилин в режимі «Підігрів».

Потіште близьких звичайним блюдом приготованим небанальним способом!

Готуйте з задоволенням!

You cannot copy content of this page