fbpx

У березні фермер Олександр Кривошея допоміг нашій артилерії розбити власний склад, де базувалися окупанти, а тепер сам потребує допомоги

Фонд “Keep Going” розповідає історії українців, які наближають нашу перемогу та збирає кошти для вирішення важливих потреб для того щоб ці історії мали щасливе продовження.

Український фермер Олександр Кривошея мешкає в селі Козаровичі, за сорок кілометрів від Києва. На 500 гектарах орендованої землі він вирощує кукурудзу та інші зернові.

25 лютого окупанти захопили ферму Олександра, де дислокувалися понад місяць. За час перебування на фермі окупанти з’їли понад сотню баранів, а це половина всієї череди господарства.

Одразу, як випала перша нагода, Олександр передав координати ферми ЗСУ, а вони нанесли прицільний ракетний удар. Згорів дах будівлі, посівний матеріал та робоча техніка. Та найважливіше, переконаний Олександр, — загарбники були змушені відступити.

“Тоді ніхто з нас не думав про наслідки. Головне було прогнати ворога”, — каже він.

Олександр Кривошея почав відбудову господарства фактично з нуля. Його підтримали інші фермери і він зміг організувати посівну: насіння взяв у борг, техніку позичив, а зараз проводить збір врожаю.

На даний час вкрай важливо відбудувати покрівлю складу, бо просто неба врожай може намокнути.  Фонд Keep Going придбав профнастил для покрівлі й тепер збирає кошти на його монтаж. Вартість робіт — 600 тис. гривень.

У фонді просять небайдужих долучатися до збору коштів для Олександра Кривошеї. Вкрай важливо допомогти йому відбудувати ферму та зберегти врожай.

Фото: скрін з відео фонду Keep Going.

09/01/2022

You cannot copy content of this page